Pasak muzikantų, idėja naujausiai jų dainai gimė dar prieš kelerius metus, tačiau ji gulėjo stalčiuje ir laukė savo eilės.

„Kiekvienai dainai turi ateiti laikas pasirodyti viešumoje“, – sakė grupės vokalistas Maksas Melmanas. „Pajutome, kad dabar atėjo laikas „Meilei“.

Šis kūrinys yra bendrų grupės pastangų rezultatas – Seržas Grėjus parašė muziką, Olegas Aleksejevas sukūrė tekstą, o Maksas Melmanas – priedainį. „Meilė“ dar nė karto neskambėjo koncerte, tačiau jau balandžio mėnesį grupė šią dainą ketina įtraukti į savo koncertinę programą. Pasak muzikantų, naujoji daina ir pasirodysiantis EP bus tarsi taškas, voko užklijavimas šiame kūrybiniame grupės etape.

„Jau spėjome sulaukti klausimų – ar tai daina apie laimingą meilę ar nelaimingą? Šią dainą reikėtų matuotis kaip drabužį – pritaikyti savo jausmams ir gyvenimui“, – sakė Maksas Melmanas.

Ar nebijojo muzikantai dainos pavadinti „Meilė“? „Tai – ypatingas žodis. Turbūt nėra kito tokio pavadinimo, kurį renkantis reikėtų papildomą kartą pagalvoti prieš apsisprendžiant, tačiau tame ir visas šarmas“, – šypsosi muzikantai. „Iš vienos pusės – tai tarsi paprastas, banalus žodis, pakankamai dažnai kartojamas, kartais sutinkamas kone ant kiekvieno kampo, iš kitos pusės – jis labai svarbus, nors trumpas, bet reikšmingas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją