Koncerte geriausius savo kūrinius atleko sparčiai kylančios „Pinup Girls“, seksualiosios „Naujos Pupytės“, energingosios viešnios iš Latvijos „Rock 5“, erotiškasis duetas iš Klaipėdos „Mochito“.

Renginio vedėja tapusi charizmatiškoji Inga Valinskienė tąvakar teisėjavo neįprastai dvikovai - muzikiniame scenos ringe varžėsi dvi grandės - Irma Jurgelevičiūtė ir Džordana Butkutė.

„Bike Show Millennium 2013“ koncerte Irma žiūrovams paruošė įspūdingą pasirodymą su šarmingomis šokėjomis. Po pasirodymo publika negailėjo kaunietei aplodismentų ir skandavo: "Pakartoti". Panašu, dėl vagystės nuteista atlikėja savo gerbėjų meilės ir palankumo neprarado. Tiesa, viso renginio metu Irma ragino žiūrovus nusiteikti linksmiau ir išgerti.

Ne ką mažiau ovacijų ir publikos simpatijų pelnė ir vėliau į sceną žengusi Dž. Butkutė. O dainininkei atliekant kūrinį "Nemylėjau tavęs" žiūrovai tiesiog pašėlo. Rokenrolo karalienė svaigino savo karštu temperamentu ir nemariomis dainomis. Jos pasirodymą vainikavo įspūdingi fejerverkai.

Dviejų scenos lakštingalų dvikova buvo lygiavertė. Nors įtampos ir emocijų koncerte tikrai netrūko.

„Bike Show Millennium 2013“ koncerto akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (426)