Populiariųjų animacinių filmų „Ledynmetis“ herojai šėlo įspūdingame dviejų dalių šou, kurį jau pamatė daugiau nei 30 šalių publika.

Pasirodyme dalyvauja daugiau nei 50 geriausių artistų iš keliolikos pasaulio šalių. Tarp jų – ne vienas tarptautinių dailiojo čiuožimo varžybų laimėtojas. Renginyje, dėl kurio „Žalgirio“ arena jau pavirto didžiule čiuožykla, susiliejo šokėjų ant ledo, akrobatų, kostiumų dizainerių, lėlininkų ir kino kūrėjų fantazija.

2002-aisiais kino ekranuose pasirodęs pirmasis „Ledynmetis“ sulaukė milžiniško populiarumo – iki šiol yra sukurti jau trys šio animacinio filmo tęsiniai.

Šou „Ice Age Live! A Mammoth Adventure” pasakoja naują istoriją, paremtą „Ledynmečio“ filmų siužetu. Renginio staigmena – arenoje publiką linksmino ne tik jau matyti, bet ir nauji „Ledynmečio“ personažai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)