Visa savo veikla į įprastus muzikinius standartus netelpanti grupė ir šį kartą nesistengia kam nors pataikauti: „Negalim pažadėti daug lazerių, fejerverkų, šalto oro patrankų ir šviesų, bet pažadam, kad bus daug geros muzikos” – sako grupės nariai, į savo šventę pakvietę iš pažiūros skirtingas, tačiau ne mažiau įdomias ir charizmatiškas personas: Liną Adomaitį, Jurgį Didžiulį bei roko grupę „Freaks on Floor”.

Iš pradžių gali pasirodyti, kad renginio svečiai – tarpusavyje mažai susiję atlikėjai.

„Iš visų scenos draugų šiuos tris atlikėjus rinkomės neatsitiktinai – tai keturių skirtingų muzikinių stilių ir skonių atlikėjai, kuriuos vienija ta pati stipri scenoje kuriama energija ir nuotaika” – pasakojo šį koncertą organizuojantis grupės vadybininkas.

Pasak jo, tai nebus įprasti „šventiniai” pasirodymai, kurių metu atlikėjai pristato po dvi-tris savo dainas ir gražiai pasišypso – kiekvienas svečias žiūrovams gyvai atliks pilną savo muzikinę programą.

„Žiūrovai turės galimybę išgirsti daug gero roko, kokybiškos pop muzikos, energingų lotyniškų rimtų ir, žinoma, daug gyvo funk’o – tai bus lyg mini festivalis” – juokėsi grupės nariai.

Į nusistovėjusius standartus dažniausiai dėmesio nekreipenti grupė netgi neišsigando paprastai tokių renginių organizatorių nemėgstamos dienos – sekmadienio.

„Gimtadienis yra tada, kada yra – ką čia bepasirinksi” – sakė grupės nariai, prisiminę, kad devintasis gimtadienis taip pat vyko sekmadienį, o visi norintieji švęsti tiesiog netilpo klube. Žmonės kaip tik atrodė dar labiau atsipalaidavę, o vakarėliui įgavus pagreitį net paprastai santūrūs barmenai nesikulino šokti ant barų.

Ko reikėtų tikėtis šį kartą? Praėjusiame „Bekešo vilkų” gimtadienyje kaip reikiant įsiūbavęs publiką Linas Adomaitis buvo konkretus: „Šiais metais, kartu su bekešais mes visus išrūkysim, kaip Nidos karpius! Bus gerai.”. Jam antrino ir visuomet energingi „Freaks on Floor”: „Be abejonės, užkursim vakarėlį! Na, gal ne tokį stiprų kaip patys bekešai, bet tikrai palaikysim lygyje emociją”.

Tuo tarpu daug kam intrigą sukėlęs Jurgis Didžiulis atskleidė, kad jo pasirodymas, kol kas, yra intriga ir jam pačiam: „Aš jau šešis mėnesius „gimdau” savo solinį projektą ir jis turi labai daug veidų: kartais jis gaunas vienoks, kartais – kitoks. Tikrai žinau tik tiek, kad bus dainos, pagal kurias galima dainuoti ir aš tikrai būsiu vienas,” – šypsojosi buvęs „Inculto” lyderis.

Pasak kūrėjo, grojant grupėje su skirtingais žmonėmis esi priverstas nusibrėžti rėmus ir priimti kompromisus, kokią muziką groji. „O kadangi aš dabar deruosi tiktai su savimi… Tai priklausys, kokia diena papuls. O veid7 aš turiu daug,” – šelmiškai juokėsi ne vieną muzikinį stilių jau spėjęs išbandyti J. Didžiulis.

Dešimtojo „Bekešo vilkų” gimtadienio vakarėlis – jau šį sekmadienį, kovo 31 dieną, menų fabrike „Loftas”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)