Į Lietuvą atlikėjas sugrįžo su pasauliniu turu, skirtu dainininko sėkmingiausio albumo „Reckless“ 30-mečio išleidimui. Pasaulio šviesą išvydęs 1984 metais, „Reckless“ tapo lemtingu B. Adamso karjeroje.

Albumas tapo tris kartus platininiu vien tik Didžiojoje Britanijoje, o hitus iš šio albumo žino turbūt kiekvienas – tai „Run to You“, „Kids Wanna Rock“, „Somebody“, „Summer of '69“, „One Night Love Affair“ ir „It‘s Only Love“ duete su neprilygstama Tina Turner.

„Šįvakar jums atliksiu ir dainas, kurių nežinote. Nuteikia nelabai įdomiai, tiesa?“, - juokėsi savo naujausius kūrinius pristatydamas B. Adamsas.

Tačiau atlikėjas skoningai miksavo savo naujausias dainas su ilgamečiais hitais.

Vieną iš savo šlagerių „Heaven“ jis atliko su „Žalgirio“ arenos choru - visi gerbėjai vienbalsiai traukė dainą nuo pirmojo iki paskutinio posmelio.

Žinoma, savo gerbėjus B. Adamsas palepino ir kitais savo nemariais hitais, kaip „(Everything I Do) I Do It For You“, „Please Forgive Me“, „All for Love“, „Have You Ever Really Loved a Woman?“ ar su Pamela Anderson ir Melanie C atlikta „When You‘re Gone“.

Bryano Adamso koncertas

Nestokojo humoro jausmo

Tam, kad publikos neužliūliuotų savo širdį glostančiomis dainomis, B. Adamsas pasinaudojo savo patikrintu koziriu. Iš tūkstantinės minios jis išsirinko vieną savanorę panelę ir paprašė jos pašokti taip, kaip šoka aistringa moteris.

Tiesa, lietuvė buvo pakankamai kukli „laukiniams šokiams“. Ypatingai, kai salėje sėdėjo ir viską stebėjo jos mama.

B. Adamsas ragino merginą netingėti, pajudinti užpakaliuką ir užuot plojus katučių sušokti visiems aistringą šokį.

„Jūs esate labai drąsi mergina, išdrįsote šokti prieš tokią auditoriją“, - gyrė savo gerbėją vakaro kaltininkas.

Tiesa, šiam savo numeriui jis renkasi paneles labai atsakingai. Kartą jis netgi nusprendė pakeisti ne itin aktyviai šokti norėjusią panelę kita, aktyvesne savanore.

Padėkojęs už puikų pasirodymą, atlikėjas padovanojo lietuvei savo marškinėlius. „Jums reikia kitų marškinėlių, nes jūsiškiai atrodo nekaip“, - juokavo B. Adamsas apie merginos megztuką su peliuko mikio simboliu.

Neteko amo

Dvi valandas trukusiame koncerte hitus keitė nauji kūriniai, lyriškas dainas – trankios melodijos, publika nepaleido atlikėjo net ir būgnininkui išmetus į salę lazdeles ir pasibaigus koncertui.

B. Adamsas grįžo į sceną bisui ir savo gerbėjams padovanojo dar šešis kūrinius. Paskutiniuosius jis atliko scenoje stovėdamas vienas, pritardamas sau gitara.

„Geras koncertas priklauso nuo gerbėjų. Šįvakar buvote nuostabūs. Aš netekau amo, kai jūs kartu su manimi dainavote visas dainas. Tikiu, kad jus taip pat apėmė toks pat jausmas“, - baigiantis koncertui sakė B. Adamsas.

Pirmąkart Kauno publikai nusilenkęs B. Adamsas į „Žalgirio“ areną sutraukė apie 10 tūkst. žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)