„Pagarbiai atsisakau būti priimtas į Rokenrolo šlovės muziejų kaip „Guns N`Roses“ narys“, - rašė jis ilgame laiške, kurį gavo laikraštis „L. A. Times“.

„Griežtai reikalauju, kad nebūčiau priimtas man nedalyvaujant. Prašau turėti galvoje, kad niekam nesuteikta teisė ir niekam neleidžiama kalbėti mano vardu ir man atstovauti. Nei buvę grupės nariai, nei muzikos įrašų studijos atstovai, nei Rokenrolo šlovės muziejus neturėtų tiesiogiai, netiesiogiai ar per aplaidumą parodyti, jog esu įtrauktas į kokią nors „Guns N`Roses“ priėmimo ceremoniją“, - tvirtino A. Rose`as.

Šis laiškas pasirodė po kelis mėnesius trukusių spėlionių, kas tiksliai įvyks per balandžio 14 dienos ceremoniją Klivlende, kur įsikūręs Rokenrolo šlovės muziejus. Axlas Rose`as nekoncertuoja su Slashu vienoje scenoje nuo 1993 metų. Nesutarimai tarp buvusių grupės narių tvyro jau daugelį metų.

„Jis manęs labai nekenčia, - anksčiau šį mėnesį „The Rolling Stone“ sakė Slashas. – Tai dėl daugybės įvairių dalykų. Aš net pats nežinau. Mes tiesiog nesusikalbame“.

Savo laiške A. Rose`as pažymi, kad dėl šios ceremonijos yra atsidūręs sudėtingoje padėtyje.

„Aš tikrai nenoriu, kad toks mano sprendimas ką nors nuviltų, ypač gerbėjus, - rašė jis. – Sužinoję apie nominaciją, mes aktyviai ieškojome sprendimo, kuris, įvertinus visus dalykus, nereiškė pergalės, bent jau man. Visais atvejais iškyla tik vienas „ir taip blogai, ir anaip negerai“ scenarijus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)