Gegužės pradžioje “Axis” surengė sėkmingas gastroles Latvijoje, kur žada įrašinėti ir savo debiutinį albumą. Pasak muzikantų, juos nustebino, kad Latvijos klubuose skamba labai daug nepriklausomo roko, pagal kurį žmonės pasiryžę šokti.

“Private Collection” – tai iš naujo šį pavasarį atgaivinti “Café De Paris” vakarėliai, kuriuose žinomi jaunimo kultūros veikėjai groja jiems labiausiai patinkančius kūrinius iš savo diskų kolekcijos.

“Mūsų tikslas – pasiekti naują vakarėlių lygį, pakviesti tikrai išskirtines šios kartos asmenybes”, - savo veiklos filosofiją apibendrino ciklo vadybininkas Povilas Pauplys, Vilniuje žinomas “Popx” pseudonimu.

“Private Collection” šiais metais gegužės 5 dieną atidarė Kauno dizainerių “Grupė Prostitutė. Artimiausiu metu čia lankysis režisierius Ignas Miškinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją