Įspūdinga scenografija ir šviešų šou sukūrė reginį, kurio seniai buvo verta lietuviška muzika, pranešime spaudai teigia organizatoriai.

2018-ųjų geriausius, kaip ir pirmaisiais metais, rinko radijo stoties „Lietus“ klausytojai, o jie atsidėkodami skyrė savo dainas ir pasirodymus. Ceremoniją vedė puikiai pažįstami radijo eterio balsai – Simona Čėsnaitė, Jonas Radzevičius ir Arnas Švilpauskas. Simona tą vakarą žiūrovus pamalonino net dviem vienas kito vertais skirtingais įvaizdžiais.

Žiūrovai taip pat galėjo išgirsti ir seniai matytus bei pasiilgtus atlikėjus – specialiai į apdovanojimų ceremoniją iš Graikijos, kur pastaruoju metu ir gyvena, atvyko dainininkė Vilija Matačiūnaitė.

Kvapą gniaužiantys kaskadiniai triukai privertė sunerimti dėl Monique ir Manto pasirodymo saugumo, mat pasirodymas netikėtai pakrypo netikėta linkme ir palubėje sklandantys atlikėjai vos nenukrito žemyn.

Daugiausiai ovacijų sulaukęs pasirodymas privertė žiūrovų minią pakilti ir kartu dainuoti su Džordana Butkute.

Jau tradicija tampanti muzikos kurejų ir gerbėjų šventė žada sugrįšti ir kitais metais.

Lietaus muzikos apdovanojimų „Aukso lašas 2018“ Mūzos statulėlės atiteko:

„Duetas“ – Saulius Prūsaitis ir Iglė

„Metų daina“ – Saulius Prūsaitis „39“

„Atlikėja“ – „Monique“

„Atlikėjas“ – „Kastytis Kerbedis“

„Grupė“ – „Du Donatai“

„Tekstų autorius“ – Laura Remeikienė

„Muzikos autorius“ – Stano

Buvo įteiktos ir dvi nominacijos, kurias teikė radijo stotis „Lietus“ – Atminties lašo nominacija už indėlį į lietuvišką muziką skirta anapilin prieš dešimtmetį išėjusiam Alvydui Lukoševičiui – Obuoliui.

Speciali „Lietaus“ dvidešimtmečio nominacija už indėlį į lietuvišką muziką atiteko prodiuseriams broliams Bendžiams.

Kviečiame įspūdingas renginio akimirkas ir žaliojo kilimo svečių fotosesijas pamatyti nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)