Šiandien A. Vedrickaitė prisipažino tiksliai neprisimenanti, kaip išgyveno sunkų skyrybų etapą, nes stengiasi ilgai negalvoti ir pamiršti jai skausmą suteikiančius įvykius. Vis dėlto puikiai pamena dieną, kai pajautė, jog skiriasi jos ir mylimojo keliai.

„Iliuzijų ir pasakų pasaulis pradėjo byrėti gimus vaikui, trečiame ar ketvirtame mėnesyje. Bandžiau laikytis, nes pati užaugau šeimoje, kurioje niekada nemačiau besipykstančių tėvų. Toks vaizdas išlikęs mano atmintyje – iš darbo tėvai grįžta kartu, tuomet mama mezga, žiūri serialus, o tėtis jai daro kojų masažą. Niekada negirdėjau pakelto balso“, – atvirai Delfi laidoje „Mamulės“ kalbėjo atlikėja.

Ji teigė, kad būdama santykiuose, kai jausdavo, jog vaikinas pakelia balsą, galvodavo, kokią teisę jis turi taip daryti, niekada nepateisino tokio poelgio.

Laidoje A. Vedrickaitė papasakojo ir tai, kaip paliko antrosios pusės namus: „Išėjau su vaiku, kai jam buvo aštuoni mėnesiai. Juokinga, bet jaučiau gėdą, bijojau pripažinti, kad jau viskas. Pamenu, buvo pavasaris. Susikroviau į automobilį vaiko daiktus ir išsivežiau juos pas tėtį į kaimą. Ten gyvenau tris ar keturis mėnesius, sakiau, kad atvažiavau vasaroti. Tėvams atrodė normalu, nes buvo vasara. Paskui teko prisipažinti, jog man nepavyko. Šiandien vaikas labai laimingas ir su manimi, ir su tėčiu, jis myli mus abu. Jam nekyla klausimų, kodėl pas kitus tėvai gyvena kartu, nes mudviejų kartu jis nematė.“

Visą pokalbį su Auguste Vedrickaite galite pamatyti vaizdo įraše, kurį rasite straipsnio viršuje.

Augustė Vedrickaitė / Foto: Edvard Blaževič

Apie Skyrybas A. Vedrickaitė yra pasakojusi ir laidoje „Nepatogūs klausimai“. Žinoma moteris teigė, kad su vaiko tėčiu Marijumi išsiskyrė, kai jųdviejų sūnui tebuvo 8 mėnesiai. Augustė tikino, kad skyrybos nebuvo lengvos, tačiau pasukus skirtingais keliais jai palengvėjo.

„Mes išsiskyrėme, nes mūsų požiūris į atsakomybę gyvenime, į viską skyrėsi. Aš nesu psichologė. Kai žmogus turi kokių nors neišspręstų dalykų... Aš bandžiau juos spręsti, bet turėjau spręsti ne aš, o kitas žmogus. Aš pati augau šeimoje, kurioje niekada nemačiau tėvų besibarančių.

Pagarba, nuleistas tonas yra tokie baziniai dalykai, ir aš labai norėjau tai suteikti savo vaikui. Kai pradėjo santykiai byrėti, įtampa didėti, labai ilgą laiką bandžiau ieškoti būdų, kaip išsaugoti. Bet realiai jau trečią nėštumo mėnesį viskas mums ėmė slysti iš rankų, – pasakojo moteris. – Man šiandien irgi labai gaila, kad vaikas negali augti su mama ir tėčiu kartu“, – laidoje pasakojo atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)