„Esame tokie, ko klausome. Naujoje mūsų dainoje galima išgirsti ir „Daft Punk“, ir Chromeo, ir „Justice“, ir 80-ųjų gitarų įtakų“, – sako grupės emocinis lyderis, muzikantas Jurgis Didžiulis.

Jam pritaria ir iki puikumo nušlifuoto grupės skambesio vedlys - muzikantas Marius Leskauskas: „Kas klausė šio gabalo demo įrašą, jame išgirdo Michaelio Jacksono „Thriller“ garsų. To specialiai tikrai nesiekėme, tik vėliau įsiklausius ir mes patys atradome to skambesio“.

TWNKL – No Surprise

Šiuo metu „TWNKL“ turi apie šešias naujas dainas. Taip pat penktadienio koncerte jie atliks ir senuosius savo kūrinius, tik šiek tiek perdarytus. Prieš trejus metus dėl „InCulto“ dalyvavimo „Eurovizijoje“ veiklą sustabdę „TWNKL“ sako, kad dabar scenoje yra kiek mažiau isteriški, tačiau vis dar labai energingi ir pasirengę šokiams.

„Tiek aš, tiek Marius dėl „TWNKL“L praeities jaučiamės patenkinti. Šiame etape dar esame muzikaliai ir techniškai patobulėję, dėl to ir atnaujinome programą. Jau gerą dalį vasaros kasdien sėdime studijoje ir repetuojame“, – pasakoja J. Didžiulis.

Prie grupės prisijungė ir trečiasis narys – Stepanas Bitus. Jis muša būgnus. „Stepanas turi nepriekaištingą skonį ir labai gerai jaučia šokių muziką. To ir norėjome“, – šypsodamiesi naująjį narį pristato Jurgis ir Marius.

„TWNKL“ susikūrė 2009 m. kaip pabėgimo sklandis keliems muzikantams, kurie troško kūrybinio išsilaisvinimo. Noras kurti klubinę muziką, skirtą atlikti ir klausytis gyvai, kaip mat išskyrė juos iš kitų tuometinių grupių Lietuvoje.

„TWNKL“ klausėsi visi, kam trūko šiek tiek aštresnių kampų elektronikoje, o patys twnklai greitai pagarsėjo kaip naujų idėjų generatoriai ir scenos chuliganai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)