Kaip teigia Gebrasy, dainoje „Jeigu“ pasakojama apie duobėtus dviejų žmonių santykius, kuriuose kartais pamirštama komunikacija ir atsiranda daug vietos interpretacijoms. Tuomet, kuo turbūt esame įsitikinę ne vienas, išlenda įvairiausi vidiniai demonai: nepasitikėjimas savimi, nepakankamumo ir nesaugumo pojūtis.

„Visi šie neigiami jausmai galiausiai iš lėto veda link destrukcijos ir skaudžių išsiskyrimų. Norėčiau, kad ši daina paskatintų žmones tapti atviresniais ir nebijoti kalbėtis tomis temomis, kurias kartais norėtųsi apeiti“, – pranešime spaudai atvirauja dainos autorius.

Pasak Gebrasy, po albumo išleidimo jis keletą mėnesių užsidarė studijoje, kūrė dainas kitiems atlikėjams, kurių dalį buvo galima išgirsti ir šių metų „Eurovizijos“ atrankose bei rūpinosi savo asmenine kūryba.

„Buvo tikrai smagi patirtis bendradarbiauti su tiek skirtingų atlikėjų, tačiau 2024-ųjų metų pradžioje radau nemažai laiko ir savo kūrybai, savęs atradimui ir naujų sąskambių paieškoms. Labai džiaugiuosi, kad studijoje turiu tokią patikimą komandą, kurios dėka galėsiu gerbėjus ir toliau stebinti bei džiuginti nauja muzika. Labai daug dėmesio skyriau ir visiems būsimo koncerto pasiruošimo darbams“, – prisipažįsta Gebrasy.

Paskutinį žiemos vakarą, vasario 29 d., Gebrasy kokybiškos muzikos kultūrą puoselėjančiame muzikos klube „Tamsta“ surengs iki šiol didžiausią koncertą savo karjeroje. Jame atlikėjas pristatys debiutinį savo albumą ir įamžins pastaruosius ketverius kūrybos metus.

„Labai norėjau įamžinti šį savo kūrybinį periodą ir, manau, kad visos koncerto metu skambėsiančios dainos labai nusipelnė būti išgirstos. Šiam koncertui atiduodu visą save, kartu su manimi scenoje bus ryškiausi muzikantai, o su šviesomis ir garsu dirbs tikri savo srities profesionalai. Su tokia komanda jaučiuosi lyg galėčiau nuversti kalnus – jau po pirmosios mūsų bendros repeticijos man tapo akivaizdu, kad vasario 29-osios vakaras bus geriausia, ką aš kaip atlikėjas ir kūrėjas esu padaręs ir pasidalinęs su žmonėmis. Tikiuosi, susimatysime ten“, – į savo koncertą kviečia atlikėjas.

Koncerto metu laukia dviejų dalių programa, muzikiniai svečiai ir jau pamiltos Gebrasy dainos, o taip pat ir nauji, dar niekur negirdėti kūriniai.

„Įžengus į naujus metus labai džiaugiuosi, kad su ištikimiausiais gerbėjais jau galėsiu pasidalinti ir naujausiomis savo dainomis. Tuo, ką per paskutinius kelis mėnesius kartu su kolegomis nulipdėme studijoje“, – pasakoja Gebrasy.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją