„Šį kūrinį man parodė Medonas kartu su broliu: daina man labai patiko, tad pasiūliau ją įrašyti drauge – taip ir gimė nauja, išskirtinė daina“, – bendradarbiavimo pradžią prisimena Arvydas Martinėnas – Vudis.

Tad apie ką šis bendras kūrinys?

„Tai daina apie pirmosios meilės pakylėtą džiaugsmą ir skausmą, kurį ji atneša, jei pasibaigia, – atskleidžia Medonas. – Pirmoji meilė mane daug ko išmokė, užaugino. Tai buvo kažkas ypatingo, ne vien tik jausmas – galėčiau tai įvardinti kaip savęs pažinimą per kitą žmogų. Patyrus pirmąją meilę, atsiveria neįkainojama patirtis, kuri moko empatijos, atvirumo ir kartu suminkština širdį. Net jei pirmoji meilė baigiasi, ji palieka nepakartojamą pėdsaką, žymę gyvenime ir formuoja ateities santykius bei suvokimą apie meilę. Tai ypatingas laikotarpis, kurį daugelis žmonių prisimena visą gyvenimą”.

Arvydas Martinėnas-Vudis apie pirmąją meilę kalba lakoniškai: „Kai nugyveni 40 metų, tos pirmos meilės – tokia nostalgija jaunystei: tiesiog gražūs prisiminimai, kurie kelia šypseną”, – sako jis.

Vaizdo klipo dainai „Meilė pirma“ filmavimui buvo pasirinkta unikali vieta – Babtyno dvaras. Jį režisavo Donatas Medzevičius-Medonas, kartu su klipą filmavusiu ir montavusiu Sauliumi Kavaliausku.

Simboliška tai, kad vaizdo klipe vaidinantys aktoriai – Greta Gedvilaitė ir Edvardas Aukštuolis yra pora ir gyvenime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją