„Popmuzika turi naują mūzą atėjusią iš šalčio šalies: 22 metų lietuvaitę, mažąją Kate Bush, Reginos Spektor ir Fridos Haivonen seserį. Tekstų autorė, kompozitorė ir pianistė Alina Orlova savo pirmajame albume atskleidžia stulbinamą talentų paletę“, - rašo debiutinį lietuvaitės albumą dešimt balų vertinantis kitas leidinys.

„Jos širdį apnuoginančios dainos gimtąja kalba, taip pat angliškai ir rusiškai sukelia visiems priimtinas emocijas“, - lietuvę giria dar vienas leidinys.

Leidybos kompanijos „Fargo“ įkūrėjas Michelis Pampelune'as A.Orlovos talentu susižavėjo prieš dvejus metus, jis priglaudė lietuvę po savo sparneliu ir rūpinosi jos Europos rinkai (išskyrus Lietuvą ir Rusiją) skirto albumo pasirodymu.

„Pirmiausiai mes norime išgarsinti Aliną Orlovą prancūzų rinkoje“,- vietinei spaudai teigia „Fargo“ atstovas. Jo pažadas po truputį pildosi: balandį Alina pristatė savo albumą ir surengė kelis koncertus, jos pasirodymai Prancūzijoje suplanuoti iki rudens.

Šis prancūzas turi patirties panašių jaunųjų talentų garsinimo istorijose. Amerikietė Alela Diane ir romantiškoji Emily Loizeau Prancūzijoje išgarsėjo ne be jo pastangų.

Galerijoje - naujos, iki šios neskelbtos A.Orlovos nuotraukos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją