Antrąją renginio dieną, ketvirtadienį, koncertais mėgavosi įvairiausių skonių melomanai - kiekvienas galėjo tikrai rasti, ką paklausyti. Todėl apima jausmas, kad žmonės nenustoja plūsti į pramogų ir koncertų zoną nei dieną, nei naktį.

Ryškiausiai pasižymėję atlikėjai:

ALMA

Ši, nors ir ne pagrindinėje scenoje pasirodžiusi suomių atlikėja, sutraukė minią žmonių, kurie niekaip netilpo į organizatorių parinktą Tent stage (palapinės sceną). Nuo pirmųjų akordų ALMA išjudino net paskutinėje eilėje stovinčius ir nepaleido iki pat pabaigos. Gali nežinoti Almos, kaip atlikėjos, tačiau bent tris dainas tikrai būsi girdėjęs per radiją ar draugo grojaraštyje.

Danų tautybės atlikėja, dainų autorė ir prodiuserė išsiskyrė iš visų iki tol pasirodžiusių atlikėjų tuo, jog net pusę pasirodymo laiko praleido šalia žiūrovų arba net per užtvaras įšokusi dainuoti tarp jų.

Nors antros dainos metu scenoje visiškai dingo garsas, nebuvo girdėti nei pačios atlikėjos, nei jos muzikantų grupės, tačiau atlikėja visiškai nepasimetė, o ištikimiausi gerbėjai padėjo jai dainą atlikti kartu. Po kelių sekundžių pasirodymas tęsėsi.



Depeche Mode

Grupė, kurios pristatyti tikrai nereikia. Dar prieš koncertą apsaugininkai iš pirmųjų eilių išnešinėjo apalpusius, žmonių buvo be galo daug.

Tūkstančius koncertų surengusi grupė ir šį pavertė nepakartojamu šou. Eksresyvusis grupės lyderis Dave'as Gahanas neleido nei akimirkai nuo jo nuleisti akių, atrodė, jog scenoje jis išgyvena kiekvienos dainos kiekvieną eilutę.

Massive Attack

Abejingų nepaliko ir ši grupė, visus 10 tūkstančių žiūrovų panardinusi į tranzą. Keista buvo tik tai, kad artyn jie griežtai neprisileido nei žurnalistų, nei fotografų. Tai tokios ir jų pasirodymo nuotraukos...

Festivalis įpusėja.

Nors jau pasimėgavome pasaulinio lygio atlikėjų pasirodymais, tačiau atrodo, kad viskas dar prieš akis. Ateinančias dienas sulauksime Bruno Mars, Gorillaz, Post Malone ir dar kelių dešimčių aukščiausio lygio scenos žvaigždžių.

Pirmosios dienos nuotraukas rasite ČIA.

Antrosios dienos festivalio įspūdžiai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)