Vakarėliai – tarp beprotiškiausių

„Cedric Gervais – vardas, kuris sukasi ant kiekvieno liežuvio galo EDM muzikos pasaulyje“, – taip „Exit Vilnius“ svečias šiuo metu pristatomas Amerikos klubų lankytojams.

Pristatymų autoriai teisūs – Cedric Gervais šiuo metu yra pačiame aukščiausiame savo karjeros taške. Ir kaip didžėjus, ir kaip prodiuseris, ir kaip renginių organizatorius.

Atlikėjas šiuo metu reziduoja Majamio „LIV“ ir Las Vegaso „Marquee“ klubuose, kurie yra tarp didžiausių ir prabangiausių JAV. Abiejuose Cedric Gervais organizuoja savo vardinių renginių seriją „Sh!t Show“. Visuomet sausakimši, garsenybių pamėgti vakarėliai vadinami beprotiškiausiais tiek Majamyje, tiek Las Vegase.

Cedric Gervais neturi kuo skųstis ir kaip kūrėjas. Dar šiemet jo remiksas į Lietuvą vasarą atvykstančios Lana Del Ray kūriniui „Summertime Sadness“ okupavo pirmąją vietą elektroninės muzikos parduotuvės „Beatport“ tope.

„Remiksuoju naują Dido singlą“, – prieš kelias dienas ant savo „Facebook“ sienos paskelbė didžėjus. Galbūt „Exit Vilnius“ lankytojai taps pirmieji, kurie išgirs šią naujieną?

Scenoje – nuo keturiolikos

Visko, kuo šiandien gali džiaugtis, Cedric Gervais pasiekė savo jėgomis. Šturmuoti Majamio sceną iš pietų Prancūzijos kilęs didžėjus nusprendė būdamas vos penkiolikos. Neįtikėtina, tačiau tuo metu jis jau buvo baigęs naktinio gyvenimo mokyklą.

Cedric Gervais nuo 14 metų rezidavo kurortiniame St. Tropezo klube „Papa Gaio“ ir viename garsiausių Paryžiaus klubų „Queen“, kuriame spaudė rankas tokioms legendoms kaip Carl Cox ir Laurent Garnier.

„Šiandien didžiuojuosi galėdamas reprezentuoti Majamį grodamas kitose šalyse. Augau čia tuo metu, kai augo Majamis su visa savo klubine scena. Tai – ypatingas miestas, džiaugiuosi, jog galiu būti jo dalimi“, – savo meilę Majamiui deklaruoja Cedric Gervais, kurio debiutas Vilniuje – jau šį penktadienį.

Lana Del Rey – Summertime Sadness (Cedric Gervais Remix)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)