O. Bondarčiukas pažymėjo, kad jam suku vertinti dainininkės poziciją, nes anksčiau jiedu buvo artimi bičiuliai, skelbia unian.net.

Visgi, davęs interviu Alinai Dorotiuk, jis pareiškė savo nuomonę: „Žinoma, derėtų pasakyti, kad kam ji čia na*** reikalinga, ir pati tai puikiai supranta. Žino, kad Ukrainoje ją prakeikė 10 kartų ir kad nepaisant jos pastangų niekas jos čia nepriimtų. Niekas neatleistų už tuos septynerius metus, ypač tokiu sunkiu metu. Todėl manau, kad ją reikėtų vadinti ukrainiečių kilmės rusų dainininke.“

Taip pat jis pakomentavo A. Lorak žinutę, susijusią su menu ir politika.

„Kai perskaičiau tą žinutę, nesupratau, kokiu tikslu ji parašyta, juk joje nėra nieko konkretaus. Tiesiog tarsi bandymas priminti apie save. Nerandu jokio žinutės pateisinimo. Joje nėra nieko naujo, nėra jokios pozicijos. Perskaitęs pagalvojau, kad ją parašė girtas asmuo“, – pridūrė režisierius.

„Eurovizijoje“ išgarsėjusi ir po Filipo Kirkorovo sparneliu karjeros siekusi žvaigždė ilgai tylėjo, bet neseniai parašė žinutę, kurioje teigė „nesikišanti į politiką“ ir „nešanti meilę žmonėms savo muzika“.

„Užsimerkiu ir mintyse apkabinu kiekvieną, kuris skaito šias eilutes. Mano širdis perpildyta meilės, skausmo, užuojautos, baimės, nerimo. Scena – mano gyvenimas. Galiu gyventi, kai kartu su jumis kvėpuoju tuo pačiu oru. Dainuoju, kol mano dainos paliečia jūsų sielą“, – feisbuke ir instagrame parašė ji.

2022 m. rugsėjo mėnesį Rusijos tinklaraštininkė Aliona Žigalova paskelbė vaizdo įrašą su A. Lorak. Remiantis videoklipu, garsenybė sugrįžo į Maskvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)