Merginų ir moterų numylėtiniai sutiko papasakoti apie tai, kokio dėmesio iš moterų sulaukia koncertų metu bei ką šiandien reiškia džentelmeniškumas.

JAV koncertiniam turui į Lietuvą grįžtantis Andrius Butkus sako, kad džentelmeniškumas nėra taip paprastai įgyjamas dalykas, tai yra kaip žmogaus būdas. Ir jis gali būti būdingas ne tik vyrams.

„Tai yra tokie principai, kurių laikaisi kiekvieną dieną ir tau nereikia stengtis jų laikytis, nes tau tai yra natūralu. Man atrodo, kad visai nesvarbu, ar esi moteris, ar vyras, džentelmeniškumas yra tam tikras supratimas, kaip tu elgiesi su kitais žmonėmis. Vienas svarbiausių dalykų, apie ką yra džentelmeniškumas – galvoti ne apie save, o apie kitą, įsiklausyti ir girdėti kitą žmogų. Šiandien labai daug galvojame apie tai, kaip aš jaučiuosi, bet džentelmeniškumas man yra pirmiausia galvojimas apie tai, kad tavo antra pusė jaustųsi gerbiama ir vertinama“, - pranešime spaudai sako A.Butkus.

Nors šiandien būtent tai yra grupės išskirtinumas, užkariaujantis daugybės klausytojų širdis, visgi vaikinams gyvenime yra tekę susidurti su įvairiomis nuostatomis dėl šokančių vyrų.

„Žinoma, kad vaikystės ar paauglystės metais šokiai toli gražu nebuvo pati populiariausia sporto šaka berniukų tarpe. Tiesa, didesnių patyčių man pavyko išvengti. Galbūt dėl to, kad buvau geras šokėjas, netgi buvau čempionas. Tačiau nuostata, kad šokiai yra nevyriška sporto šaka, tikrai buvo. Džiaugiuosi, kad televizijos šokių projektų dėka, tą nuostatą mums pavyko pakeisti. Ten net ir labai vyriški vyrai, pabandę šokių sportą, greitai suprasdavo, kad tai nėra taip jau lengvai įkandama“, - juokauja D. Dimša.

Būtent šokiai, atrodo, susiję su grupės moto apie džentelmeniškumą. V. Mackonis sako, kad turbūt tai, jog nuo vaikystės šoko, jo viduje ir išugdė džentelmeniškumo pojūtį.

„Gaila, kad šiandien džentelmeniškumas taip nuvertinamas, nes man atrodo, kad tai yra viena gražiausių vyro savybių. Neužtenka vien būti mandagiu ir dažnai pirkti gėles. Džentelmeniškumo sąvokoje telpa ne tik etiketas, pagarba moteriai, bet ir daugybė kitų dalykų, kuriuos darai kasdien. Jeigu atidarai jai automobilio dureles, restorane atitrauki kėdę, kad ji galėtų atsisėsti - šie maži gestai pamalonina moteris, o kartu pakelia ir paties vyro vertę.

Vaikinai prisipažįsta, kad trijų šokėjų grupė sulaukia moterų dėmesio, turi ir nuolatinių gerbėjų. Vos paskelbus apie naujausią koncertinį turą, ne viena nuolatinė gerbėja susisiekė su organizatoriais, nekantriai klausdama, kada „Džentelmenai“ pasirodys ir jų miestuose.

„Turime vieną gerbėją, kuri kiekvieną kartą, atvykusi į mūsų koncertus, būna paruošusi mums kokią dovaną ar siurprizą, kuris dažniausiai būna jos rankų darbo. Tai labai malonus dėmesys“, - sako V.Mackonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją