Remiantis su mažmeninės prekybos atstovais dirbančios ir muzikos kūrinių grojaraščius parduotuvėms sudarančios internetinės svetainės „PlayNetwork“ pateikiamais duomenimis, M. Carey liko išstumta iš grojamiausios kalėdinės dainos sosto.

Tiesa, kaip rašo hellogiggles.com, tenka pripažinti, kad garsusis jos muzikinis kūrinys „All I Want for Christmas“ šventiniu periodu ausis glostė net 21-erius metus. Kartu su Walteriu Afanasieffu M. Carey šią dainą sukūrė 1994 m. ir ji buvo įtraukta į „Columbia Records“ Kalėdoms skirtą muzikinį albumą. Daina iš karto išpopuliarėjo, sukurta daugybė šio kūrinio versijų.

Vis dėlto tenka pripažinti, kad atėjo laikas judėti pirmyn, – naujuoju kalėdinių dainų karaliumi išrinkta The Shins atlikta Paulo McCartney dainos „Wonderful Christmastime“ versija.

2012 m. pristatytas kūrinys – tai ramesnio tempo modernizuota P. McCartney dainos versija, kurioje nebeliko keisto povandeninį pasaulį primenančio vargonų skambesio. Vis dėlto The Shins dainos versija kaip ir dainos originalas turi tiek gerbėjų, tiek ir skeptiškai ją vertinančių melomanų.

Originalioji dainos versija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)