Praėjusiais metais M.A.M.A. apdovanojimuose geriausia metų alternatyviosios muzikos atlikėja pripažinta A. Orlova tęsia savo muzikinę kelionę ir kiekvieną savo koncertą paverčia ypatinga patirtimi.

Ne išimtis ir šventinis gruodžio 31 d. Vilniuje vyksiantis koncertas, kuriame atlikėja dalinsis su savo klausytojais įvairių savo kūrybos laikotarpių dainomis – nuo senesnių, naujai aranžuotų iki naujausių, kiek kitaip suskambėsiančių šiuo šventiniu laikotarpiu, rašoma pranešime spaudai.

„Šį šventinį vakarą noriu sukurti atmosferišką ir kinematografišką muzikinę kelionę po jausmų, sapnų ir poezijos pasaulius. Kartu su muzikantais Adu Gecevičiumi ir Pauliumi Vašku šiam koncertui ruošiame ypatingą programą.

Joje gyva muzikinė improvizacija susilies su naujais ir jau girdėtais mano kūriniais, taip tarsi išplaukdama už įprasto skambesio ribų. Kviečiu kartu pasinerti į šventės laukimo nuotaiką ir laukiu visų, kas šį paskutinį metų vakarą norėtų skirti ramiam atokvėpiui ir naujam, gaiviam įkvėpimui“, – apie būsimą šventinį koncertą pasakoja A. Orlova.

Naujų muzikinių patirčių ir šventinės nuotaikos prisodrintas A. Orlovos koncertas – gruodžio 31 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją