Atlikėjas, muzikos kūrėjas Ziggy Sound sako, kad mintyse ilgai nešiojosi idėją atgaivinti kūrinį „Wanna Know“ ir suteikti jam naujų spalvų, rašoma pranešime spaudai.

„Mūsų su Alen Chicco įrašytai dainai „Wanna Know“ – jau dveji metai. Vis galvojau, kad reikia padaryti kūrinio remiksą. Aš juos mėgstu – remiksas suteikia dainai naują spalvą, parodo kitą kūrinio pusę, dažnai tokią, apie kurią ir pats nesusimąstau. Kūrinys „Wanna Know“ yra paslaptingas, netgi kiek keistas, nestandartinis“, – įsitikinęs Ziggy Sound.

Kūrinio bendraautorius pasakoja, kad jo tikslas buvo surasti kūrėją, kuris galėtų išpildyti jo vizijas.

„Svarsčiau apie įvairius didžėjus, prodiuserius. Kartą akis visai netikėtai užkliuvo už Ten Walls. Susisiekus jis iškart pabrėžė, kad šiaip su lietuviais jau beveik nedirba, bet šis nestandartinis kūrinys jam labai patiko – Ten Walls sužavėjo melodija, kaip dera mūsų su Alen Chicco balsai, styginių partija“, – sako Ziggy Sound.

Savo darbą, pasak Ziggy Sound, garsusis elektroninės muzikos kūrėjas atliko vos per kelias dienas.

„Išgirdę praktiškai nieko nekeitėme. Susitikę jo studijoje aptarėme, kaip įsivaizduojame dainos skambesį, tempą, emociją, o kitus dalykus nusprendė ir atliko pats Marijus, – šypsosi atlikėjas. –Ten Walls – išties talentingas, jo braižas itin kokybiškas, jis davė pradžią daugybei Lietuvos atlikėjų. Tai, kad jis groja didžiausiuose pasaulio festivaliuose, išties daro įspūdį – Ten Walls darbo kultūra, pajautimas, energijos valdymas. Esu labai laimingas, kad jis sutiko dirbti kartu.“

Atlikėjui antrina ir prie dainos „Wanna Know“ dirbęs Ten Walls.

„Man patiko šis kūrinys, patiko jo melodija. Tikras malonumas dirbti su lietuviais ir kurti remiksą jų dainai“, – sako M. Adomaitis-Ten Walls.

Kiek anksčiau Alen Chicco ir Ziggy Sound savo pirmam bendram kūriniui „Wanna Know“ nufilmavo ir vaizdo klipą, kuris platformoje „Youtube“ surinko jau daugiau nei milijoną peržiūrų.

„Visa mano muzika ir pasirodymai remiasi vizualia menine išraiškos forma. Šią dainą taip pat įsivaizdavau labai vizualiai. Norėjosi sukurti klipą, kuris perteiktų paslaptį, kuri yra užkoduota šioje dainoje. O gal kaip tik, kad žiūrovą dar labiau suklaidintų. Labai mėgstu mistiką, teatrą, filmus. Mėgstu kūrinius, kurie nekalba apie save tiesiogiai, o palieka erdvės žiūrovo interpretacijai“, – prieš dvejus metus teigė atlikėjas Alen Chicco.

„Wanna Know“ dainos muzikinį klipą atlikėjų duetas nufilmavo Vilniaus Mažajame Teatre.

„Wanna Know“ yra ypatingai jautrus kūrinys, kuriam norėjome surasti neperdėtą, neužgožtą rekvizitais ir efektais vaizdą ir vietą. Žaviuosi teatrais – tiek kino, tiek miuziklo, tiek dramos. Dažniausiai į juos vaikštau vienas. Tai erdvė, kurioje susirenka daugybė labai skirtingų žmonių, bet jie visi turi vienintelį tikslą – pasinerti į iliuziją, pabėgti nuo savo kasdienybės ir būti šioje akimirkoje. Daugelis galbūt to nepagalvoja, bet tai yra vieta, kurioje nesvarbu koks tu galbūt vienišas, bet tuo metu, spektaklio, filmo ir panašiai, tu esi bendrystėje. Ši kelių valandų bendruomenė gyvena vienu ritmu, išgyvena tą pačią dramą ir niekam nesvarbu kokie yra šalia sėdinčių žmonių skirtumai. Ši idėja labai rezonavo su dainos žinute, todėl visas veiksmas klipe ir vyksta teatro salėje. Tai dviejų skirtingų pasaulių susidūrimas ir bendrystės suradimas“, – apie klipo prasmę kalbėjo atlikėjas Alen Chicco.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją