Įspūdingu soliniu koncertu Palangoje „Geriausios dainos“ atidaręs vasarą Alanas Chošnau nestovi vietoje – naujos kūrybos darbus tęsė Berlyne, rašoma pranešime spaudai. Šiandien pristatoma gegužės mėnesį sukurtos dainos „Kiek upė turi krantų“ elektroninės šokių muzikos versija – „Upė Dance Remix“ remiksas.

„Tebūnie tai mano vasaros dovana ir ženklas visiems – aš esu visas kūryboje ir gyvenu pasaulio muzikos vibracijomis. Po gimtadienio Berlyne jaučiuosi naujai gimęs daugybe prasmių. Junkitės, klausykite, sekite – jei tik patinka mano muzika!“ – su plačia šypsena sako Alanas.

Naujas sezonas pažers daugiau naujienų, bet apie viską nuosekliai. Šiandien Alanas Chošnau kviečia pasiklausyti naujo remikso, įsitraukti „Upė Dance Remix“ į savo grojaraščius ir mėgautis saulėta vasara.

Didelį įspūdį Berlyne atlikėjui paliko du legendiniai renginiai – 70 tūkstančių gerbėjų pritraukęs „Depeche Mode“ koncertas Olimpiniame Berlyno stadione ir 300 tūkstančių dalyvių sulaukęs unikalus techno muzikos paradas „Rave the Planet“. Šio parado įkūrėjas Dr. Motte pakvietė Marką Reederį sakyti kalbą apie techno muzikos įtaką šiuolaikinei elektroninei muzikai. O Alanas Chošnau kartu su žmona Valda į „Rave the Planet“ buvo pakviesti muzikos verslo kolegų Amsterdame ir visą dieną renginį stebėjo specialiame DJ autobuse.

Parado moto „Music is the Answer“ pasako daug – tai 17 metų vykstanti šventė ir edukacija, kad muzikos pasaulis kviečia švęsti meilę, taiką, draugystę, solidarumą, įvairovę, pagarbą, muziką, tvarumą ir bendruomenių jėgą.

Kelionės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją