„Nuoširdu, tikra, charizmatiška!“ – džiaugėsi gerbėjai, nuo kurių padėkų, video istorijų ir asmeninių žinučių lūžta atlikėjo socialiniai tinklai.

Šviesų instaliacijos ir miražai tiesiog atėmė žadą. A. Chošnau sugrįžo į didžiąją sceną su maksimalia energija ir naujai aranžuota soline programa, kuri įspūdingai sujungė populiariosios ir elektroninės šokių muzikos klasiką su nepakartojamu atlikėjo tembru ir charizma.

Tai – originalus Alano stilius, kurį įvertinti galite tik atvykę į jo koncertus. Efektingo šviesų ir muzikos šou metu Alanas itin daug juokavo, publikai netrūko geros nuotaikos ir šokių, koncertas truko dvi valandas, kuriame skambėjo kūriniai iš septynių solinių lietuviškų kūrėjo albumų ir naujausios Alano sukurtos dainos.

„Esu dėkingas visiems ir kiekvienam, kurie atvyko į mano koncertą nuo Klaipėdos iki Vilniaus senamiesčio. Jūsų meilė muzikai ir būtis kartu yra nepamirštama. Niekuomet nepamiršiu šio vakaro. Ir visuomet dėkosiu Dievui, kuris kuria per mane, o šiandien dar įsileido į savo namus, Šv. Kotrynos bažnyčią“, – užkulisiuose atviravo Alanas.

Artimiausios datos, kada galima pasidžiaugti A. Chošnau koncertais: balandžio 18 d. VDU Didžiojoje salėje, Kaune, gegužės 3 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje, liepos 6 d. Palangos koncertų salėje, Palangoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją