„Grįžta saulė, ilgėja dienos, tad būkime dėkingi už šias šventes ir patį gyvenimą. Džiaukimės. Nepaskęskime kasdienybėje. Apsidairykime aplink ir labiau už dovanas po egle vertinkime savo šeimą, vaikus, artimuosius, brangius draugus. Stipriai juos apkabinkime ir pasakykime kad mylime – jie yra tikroji mūsų širdis ir Dievo dovana. Šventės suteikia progą prisiminti ir pasveikinti visus be išimties – tuos, kuriuos mylime ir ilgimės. O kas išėję – uždegti už juos žvakes ir nuoširdžiai pasimelsti. Jaukių švenčių visiems ir laimingų Naujųjų metų!“ – pranešime spaudai sveikina Alanas.

Tuo pačiu savito muzikinio braižo dainų autorius ir puikiai atpažįstamo tembro atlikėjas dalinasi naujausiu savo kūriniu. Stiprių emocijų ir išgyvenimų kupina daina „Ilgesys“ buvo sukurta būtent šiuo giliu ir stebuklingu žiemos periodu, kuomet tampame atviresni ir jautresni patys sau ir kitam.

Kviečiame pasiklausyti naujos Alano Chošnau solinės dainos „Ilgesys“:

Su dainos premjera Alanas kviečia kartu pasitikti Trijų Karalių dieną ir išvakarėse atvykti į 2024 m. sausio 5 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje įvyksiantį solinį koncertą „Geriausios dainos“. Vėlyvasis šio vakaro koncertas jau išparduotas, tad prieš Kalėdas paskelbtas papildomas koncertas 18 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją