Kūrinys Tūkstantis žodžių artimas kiekvienam, rašoma pranešime spaudai. Jis liečia asmeninio ir santykių vystymosi temą, mūsų (ne)gebėjimą priimti tikrovę ir kurti naujus ryšius tiek su savimi, tiek su kitu. Tai kūrinys apie kasdieninio gyvenimo ciklus, kurie mums būdingi, tačiau ne visuomet lengvai įveikiami ar savaime suprantami.

Alanas Chošnau, dirbdamas su muzikos prodiuseriu Gyčiu Valicku, išlaiko brandžius ir charakteringus savo kūrybos elementus. Jo dainose ryški harmonija, tekstų gylis, išieškotas skambesys ir garso kokybė. Visuomet unikalus ir atpažįstamas vokalas.

Kartu su naujo kūrinio premjera, atlikėjas kviečia lietuviškos muzikos ir jo kūrybos gerbėjus atvykti į naujus koncertus Geriausios dainos“. Jau šį rudens ir žiemos sezoną, Alanas Chošnau koncertuos Mažeikiuose (spalio 14 d.), Tauragėje (lapkričio 18 d.) ir Telšiuose (gruodžio 9 d.). Netrukus po Naujųjų Metų sutikimo, 2024 m. sausio 5 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje įvyks Alano Chošnau koncertas Geriausios dainos” gimtojoje sostinėje Vilniuje.

Dovanosiu Jums visą širdį ir šviesą. Ši nauja koncertinė programa - tai gražiausių mano atliekamų dainų lobynas, kurias lydės mūsų komandos kuriama šviesų ir garsų jūra. Jūs neliksite abejingi ir mes kartu pasitiksime šaltąjį sezoną su daug šviesios muzikos ir šilumos! užtikrina Alanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją