Lietuvos populiariosios ir elektroninės muzikos žvaigždė, dainų autorius, muzikos prodiuseris ir išskirtinio tembro atlikėjas Alanas Chošnau kviečia į savo koncertą, kuriame skambės tik visiems puikiai atpažįstami ir mylimi muzikiniai hitai, sukurti per trisdešimt aktyvių kūrybos metų grupės „Naktinės personos" ir sėkmingos solinės karjeros laikotarpiais.

„Nuo keturiolikos metų sąmoningai mačiau save tik muzikoje. Muzika man reiškia viską – kelio pradžią ir pabaigą... Gyvenu muzika ir dėl jos esu pasirengęs visą save atiduoti. Tai likimas, kurį priėmiau su meile ir pasitikėjimu. Tikiu, kad mano klausytojai tai jaučia", – sako A. Chošnau.

Alanas Chošnau yra vienas iš daugiausiai hitų pristatęs Lietuvai kūrėjas ir atlikėjas, ne kartą pelnęs „Geriausio metų atlikėjo", „Auksinio disko", „Geriausios metų dainos" titulus Lietuvos muzikos apdovanojimuose.

Atlikėjas užtikrina Palangos koncertų salėje įvyksiančiame koncerte kiekvienam dalyviui sugrįš tik patys šilčiausi ir jaukiausi prisiminimai, sustiprės gražiausių emocijų spalvos ir mes visi panirsime į magišką muzikinę kelionę laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją