Elektroninės muzikos kūrėjas ir prodiuseris Marijus Adomaitis, žinomas slapyvardžiu „Ten Walls“, vasarą surengė vieną įspūdingiausių koncertų savo karjeroje, rašoma pranešime spaudai. 2017-aisiais metais debiutinį albumą „Queen“ išleidęs atlikėjas scenoje pasirodė kartu su maestro Gintaro Rinkevičiaus vadovaujamu Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru.

Trakų pilyje vykęs šou tapo vienu įdomiausių vasaros muzikos renginių. Abejingų nepalikęs koncertas žiemos pradžioje bus pristatytas dar kartą - didžiausioje šalies arenoje Kaune.

„Labai džiugu, jog ruošdamiesi pirmajam pasirodymui subūrėme ypatingai kūrybingą ir entuziastingą komandą, žvelgiančią viena kryptimi. Su tokia komanda galima pasiekti aukščiausių rezultatų. Tai įkvepia. Todėl labai nekantriai laukiu mūsų kito pasirodymo, kuris bus dar labiau ištobulintas ir intriguojantis“, – sako Marijus Adomaitis.

Neabejojama, kad didžiulio populiarumo sulauksiančiame koncerte skambės specialiai orkestrui aranžuoti populiariausi „Ten Walls“ kūriniai. Klausytojai išgirs „Gotham“, „Requiem“, visame pasaulyje dideliu hitu tapusį „Walking With Elephants“ ir daugelį kitų. Naujai suskambėsiančią „Ten Walls“ kūrybą kartu su Marijumi Adomaičiu atliks 70-ties muzikantų orkestras.

„Įgyvendinti projektą su simfoniniu orkestru buvo didelė svajonė ir šiai idėjai reikėjo laiko. Koncerte atliksime geriausius mano kūrinius.“, – apie idėją surengti tokį koncertą pasakojo Marijus Adomaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)