Gerbėjai tokio šou laukė jau seniai. Itin kokybiškas ir puikių atsiliepimų sulaukęs pastarasis grupės turas per Lietuvą parodė, kad „69 danguje“ klausytojai nebetelpa mažesnėse salėse, visų koncertų bilietai buvo išparduoti, rašoma pranešime spaudai.

Publika kilnojo stogus, drauge su scenos divomis dainuodama jų populiariausius kūrinius: „Gyvenu“, „Skrisim“, „Velniškas greitis“, „Meilės simfonija“, „Super mergaitės“, „Važiuoju pas tave“ ir begalę kitų. Auksiniai hitai skambės ir grandioziniame, jubiliejiniame grupės koncerte, kurio techniniai sprendimai ir emocinis užtaisas pakylės iki 9-o dangaus, prie ketveriukės prisijungs ir kviestinės žvaigždės.

„Kas įvyko per tuos žaibiškus 20 mūsų gyvavimo metų? Įvyko visas gyvenimas! – sako Karina Krysko. – Nesuskaičiuojama gausybė koncertų, filmavimų, projektų, aplankytų šalių. Užaugintos kelios klausytojų kartos, daug juoko ašarų, juodo darbo, o kartu – ir poilsio, milijonai kilometrų, susuktų per visą Lietuvą, daug džiaugsmo ir meilės mūsų gerbėjų akyse.“

„Kai kalbamės su klausytojais apie tai, kad mūsų dainos jiems asocijuojasi su pačiais gražiausiais prisiminimais, pirmomis meilėmis, pirmais išsiskyrimais, galiu tik pridėti, kad mano patirtis, įgyta su „69 danguje“ dainomis, yra visiškai susijusi su pačios gyvenimu: aš lygiai taip pat buvau įsimylėjus, lygiai taip pat verkiau, skyriausi, viską kūriau iš naujo, – išgyvenau tą patį, ką visi, tik būdama ne salėje, o ant scenos“, – kalba Goda Sabutytė-Alijeva.

„20 metų iš tiesų pralėkė velniškai greitai, – pritaria Ingrida Martinkėnaitė. – Tas skaičius atrodo nerealus, bet kai įdedi tiek meilės į tai, ką darai, metai praeina be didelio nuovargio. Šiandien turime įspūdingą kūrybinį bagažą, labai faina, kad sugebėjome tai išsaugoti ir galėsime kartu su pirotechnikos patrankomis ir fanfaromis atsivežti į „Žalgirio“ areną!“

Grupės pasiruošimas jubiliejiniam koncertui vyksta jau nuo pavasario. Merginos renkasi drąsius sprendimus nes nori sukurti nepamirštamą įspūdį.

„Tai bus mūsų pirmoji arena. Apie ją ilgai svajojome, labai norėjome, bet nebuvome tikros, kad jau subrendome tokiam koncertui. Tačiau pastarasis turas, ir jo metu salėse tiesiog netilpę klausytojai įrodė, kad atėjo tas išlauktas laikas, o kartu – atėjo ir jausmas, kad tikrai galime sukurti nepamirštamą renginį, – sako Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. – Norime padaryti didelę šventę sau ir visiems klausytojams, kurie su mūsų dainomis auga, gyvena, bučiuojasi, gimdo vaikus. Bus geras, didelis šou su ryškiausiais hitais ir daug emocijų: per kūną bėgios šiurpuliukai. Gal bus ir ašarų...“

„Kai apie tai imu galvoti – nervai nelaiko, nes jauduliukas jau veikia“, – šypteli Goda.

„Jausmai užvaldo, bet galime pažadėti, kad tai bus tikrai pašėlęs vakarėlis“, – užtikrina Karina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją