Vieno iš leidinio žurnalistų socialinėje žiniasklaidoje paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip reperis, kurio tikrasis vardas Michaelas Renderis, „Crypto.Com“ arenoje, kurioje vyko „Grammy“ apdovanojimų ceremonija, surakinamas antrankiais ir išvežamas į neatskleistą vietą.

„The Hollywood Reporter“ citavo arenos apsaugos pareigūną, kuris teigė, kad reperis buvo sulaikytas dėl priežasties, nesusijusios su apdovanojimų ceremonija.

Los Andželo policijos departamentas iš karto neatsakė į AFP prašymą pakomentuoti šį įvykį.

Maždaug tuo metu, kai buvo sulaikytas, Killer Mike „X“ parašė keletą emotikonų, simbolizuojančių jo tris apdovanojimus ir tris šluotas (nes susišlavė apdovanojimus – red.), su žodžiais: „Ačiū Dievui“.

Killer Mike laimėjo „Grammy“ už geriausią repo albumą „Michael“, taip pat už geriausią repo dainą ir „Scientists & Engineers“ atlikimą.

„Aš sąmoningai užsibrėžiau tikslą sukurti geriausią albumą pasaulyje“, – sakė jis žurnalistams užkulisiuose. – Sąmoningai pasiryžau papasakoti istoriją apie jauną juodaodį vaikiną, užaugusį vakarinėje Atlantos dalyje, kad pasaulis pamatytų, jog mūsų pasakojimas nėra tik viktimizacija ir pralaimėjimas, bet mes galime laimėti, galime puikiai gyventi ir klestėti“.

Apdovanojimų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją