Aleksandrą sukrėtė šis Rasos sprendimas. Psichologija besidomintis vaikinas dar prieš patekdamas į „Meilės trikampį” tikino mokąs „gerai spręsti konfliktus, daug šnekėti ir samprotauti”. Visa tai, anot Aleksandro, turėjo sužavėti merginą. Dėl patinkančios moters, prisipažino jis, galėtų „nuversti kalnus, nuskinti nuo dangaus žvaigždes ir padaryti bet ką”.

Deja, Aleksandro pastangos buvo bergždžios - Rasai labiau patiko Laimonas.

Mergišiaus reputaciją turinčiam Laimonui, kurio hobi – flirtuoti su moterimis ir merginomis, atrodo, Rasa taip pat krito į akį… ir gal net į širdį. Be to, paaiškėjo, kad Rasa ir Laimonas turi keletą vienodų pomėgių: abu labai mėgsta sportuoti ir kovoti dėl priešingos lyties atstovų dėmesio.

Ar Rasai iš tiesų patiko Laimono rodomas dėmesys? O gal šis dėmesys – tik mergišiaus pinklės? Gal Rasos laukia Loretos likimas? Jau šį vakarą Laimonui ir Rasai teks patirti dar vieną išbandymą, mat į „Meilės trikampį” ateina labai simpatiškas, išsilavinęs, visapusiškai žavus žmogus. Jis turi ypatingų aktorinių sugebėjimų ir yra labai romantiškas.

Ar atsispirs tokio dalyvio kerams Laimonas ir Rasa, žiūrėkite šį vakarą 20.30 val. „Meilės trikampyje” per TV3, kartojimas – 23.30 val. ir 15.00 val. per Tango TV.