Fotožurnalistas Paulius Lileikis vaišino autoriniais padažais iš pačio užaugintų sodo gėrybių. FotoPikniko stalas buvo nuklotas spaudos fotografų ruoštomis vaišėmis – keptais mėsos pyragais, naminiu humusu, kišu, keksiukais, brušetomis ir kitomis vaišėmis. Muzikos nuotaiką kūrė DJ NeMunas, rašoma pranešime spaudai.

Nauja tradicija – FotoPikniku Spaudos fotografų klubas visus pakvietė į susitikimą su parodos „Lietuvos spaudos fotografija 2018“ autoriais bei bendruomene. Džiugiai šurmuliuojančioje Vilniaus rotušėje buvo galima išgirsti asmeninius fotografų įspūdžius apie darbus ir kūrybą, pasklaidyti dokumentinės fotografijos leidinius, išgirsti dronų fotografijos paslapčių, apžiūrėti susikonstruotą medinį fotoaparatą.

Įkvėpti pokalbių su svečiais spaudos fotografai pasklido po muzikuojantį vakarinį Vilnių su mintimis apie naujus patiekalus ir platesnį bendruomenės veiklų pristatymą kitų metų FotoPiknike.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją