Neįprastoje vietoje po atviru dangumi kviestiniai svečiai siurbčiojo arbatą ir kavą bei vaišinosi originaliais, princesių pūstomis suknelėmis formos, tortais. Skersgatvyje smuikais griežė muzikantai, o pro mažos drabužių krautuvėlės langus žvilgčiojo mažosios fėjos – žymių moterų dukrelės šiam vakarui virtusios modeliais.

Taip originaliai savo suknelių kolekciją ir moteriškų drabužių parduotuvę-saloną pristatė dizainerė Viktorija Jakučinskaitė. „Kasdien čia gimsta nauji kūriniai, su meile ir ypatingu dėmesiu detalėms, su dideliu noru padaryti kažką nepaprasto, kas tiktų moterims, kurios sugeba susikurti savitą stilių“, – sako „Tiulių fėjos“ drabužių linijos autorė Viktorija Jakučinskaitė.

Susirinkusiems svečiams ir smalsiems praeiviams drabužių dizainerė pristatė savo pirmąją spalvingą, moterišką ir vasariškai lengvą suknelių kolekciją skirtą mamoms ir jų mažosioms kopijoms – dukrytėms. Autorė sako, kad kiekviena mama turi savo mažąją kopiją, todėl perkant suknelę sau, tokią pačia galima įsigyti ir mažajai dukrytei. Būtent todėl šį vakarą sukneles pristatė žymios moterys ir jų mažosios dukrelės. Angelo aikšte su dukrelėmis ant rankų žengė Genutė Žalienė, dainininkės Elena Puidokaitė-Atlanta, Diana Merfeldienė, Ingrida Martinkėnaitė, modelis Skaistė Steikūnaitė ir pati dizainerė Viktorija.

Žavių moterų ir subtilių drabužių pasižiūrėti susirinko mados pasaulio žinovai ir kiti žinomi veidai. Su mikrofonu rankose sukiojosi Mantas Petruškevičius, suknelės sau ir galbūt būsimam kūdikiui pasižiūrėti atėjo savaitgalį vestuves atšokusi Vaida Grikštaitė ir Deividas Česnauskis, dizainerės darbu grožėjusi modelių agentūros „Major Image Group“ bendrasavininkės Renata, Meda ir Julija, kolegę pasveikinti atėjo dizainerė Rūta Rimšelienė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją