Būtent Žanos Friskė atminimui skirta laida ir supykdė du garsius žurnalistus – populiarių „Pirmojo kanalo“ laidų vedėją ir žurnalo „Starhit“ redaktorių Andrejų Malachovą bei skandalingąjį Otarą Kušanašvilį.

O.Kušanašvilis buvo pakviestas į A.Malachovo vedamą laidą „Tegul kalba“, tačiau į filmavimą taip ir neatvyko, privertęs kūrybinę komandą gerokai pasinervinti ir perrašyti pokalbių laidos scenarijų. Dar labiau A.Malachovas įsiuto, sužinojęs, kad O. Kušanašvilis nusprendė pasirinkti konkuruojančios televizijos „Rosija“ pokalbių šou, o į „Tegul kalba“ vedėjo priekaištus, jog jis davė žodį filmuotis jo laidoje, atšovė, kad konkurentai moka pinigus.

A.Malachovą toks O.Kušanašvilio pasiteisinimas taip įsiutino, jog jis savo redaguojamo žurnalo tinklapyje paskelbė atvirą laišką, adresuotą skandalingam žurnalistui.

„Aš viską suprantu. Tu esi septynių vaikų tėvas. Po to, kai išvykai iš Kutaisio, tau sunkiai sekėsi įsitvirtinti Maskvoje: teko ir šlavėju stotyje padirbėti, ir naktiniu sargu mokykloje. Tačiau net tada, kai tu, jau būdamas garsus žurnalistas, necenzūriškai keikeisi mano laidos, skirtos 2002 metų „Eurovizijai” tiesioginiame eteryje, ir ilgam buvai išmestas iš televizijos, aš nepradėjau tavęs šalintis ir visada buvau draugiškai pasiruošęs padėti. Savo tinklapyje tu prisistatai kaip „chemiškai švarus genijus“, „ironiškos žurnalistikos ikona“. Su tuo aš visiškai sutinku. Per tavo gimtadienį, birželio 22-ąją, nuoširdžiai linkiu, kad tavo draugai, ketinę avažiuoti ir sudainuoti „Happy birthday, Otarėli“, nenusuktų į kokį nors atsitiktinį korporatyvinį vakarėlį, ir kad tu nesutiktum savo 45-ojo gimtadienio vienas prie šventiškai papuošto stalo“, - ironija ir nuoskauda dvelkiantį laišką paskelbė A. Malachovas.

O. Kušanašvilis paaiškino, kad konkurentų televiziją jis pasirinko ne dėl honoraro, kurio jam niekas nežadėjo sumokėti, o dėl to, kad ši televizija jam smarkiai padėjo, kuomet mirė jo brolis.

„Aš savo gimtadienį švęsiu vienas? Cha cha, nežinau, koks restoranas sutalpins norinčius mane pasveikinti“, - iš A. Malachovo žodžių juokėsi praeityje savo išsišokimais garsėjęs Otaras Kušanašvilis.