56 metų vyras, kurio ranka į pasaulį paleido ne tik „X faktorių“, bet ir „Pop Idol“, „Britain's Got Talent“, sėkmingai adaptuotus ne vienoje šalyje, ilgus metus daugiau nieko aplink save nematė – jam svarbiausia buvo tik darbas.

Tad nenuostabu, kad Didžiosios Britanijos žiniasklaida gerokai apstulbo, kuomet prieš dvejus metus jo širdį užkariavo aštuoniolika metų jaunesnė Lauren Silverman. Ir nors daug kas prognozavo, kad pora ilgai kartu nebus, daugelio skeptikų nuostabai, pernai įsimylėjėliai tapo tėvais ir iki šiol mėgaujasi vienas kitu.

Įtemptas prodiuserio darbas neleidžia šeimai skirti tiek dėmesio, kiek norėtųsi, tačiau bent jau per žiemos atostogas, kurias pora šį kartą nutarė praleisti Barbadose, Simonas Cowellas stengiasi būti geru vyru ir šauniu tėčiu.

Tačiau Barbadose plušančius paparacius domino ne tik prodiuserio laisvalaikis, bet ir jo mylimosios išvaizda. Jiems pavyko užfiksuoti pro poilsio namelio duris išeinančią Lauren Silverman, vilkinčią tik oranžinį maudymosi kostiumėlį – ir taip garsenybių kronikų skaitytojai gavo progą įsitikinti, kad prodiuserio mylimoji gali pasigirti akį traukiančiais apvalumais.