Pasak stiliaus žinovų, ypač pasistengė ponios – ne viena dešimtis damų, atvykusių pagerbti prieštaringai vertinamą politiką, puošėsi vardinėmis suknelėmis. Lengviausiai minioje buvo galima pastebėti verslininko Antano Boso žmoną Dainą.


Ši pora, vos išlipusi iš prabangaus „Hummer“ visureigio, iš karto buvo apspista būrio fotografų - Dainos Bosas vilkima J.Statkevičiaus pasiūta suknelė traukė žvilgsnius kaip magnetas. KLUBAS.lt stiliaus ir mados ekspertų, panorusių likti nežinomais, duomenimis, ši nude atspalvio suknelė galėjo kainuoti ir penkiaženklę sumą.


Stilinga prabanga alsavo ir jubiliato žmona Jolanta Blažytė, šiai svarbiai šventei pasirinkusį baltą ansamblį. Kol saulė kaitino pobūvio svečius, J.Blažytė džiugino akis savo lengva balta suknele, o atėjus vakarui, prie jos ypač tiko prabangus baltas šalis.


Baltos spalvos pagundai neatsispyrė ir Alma Latvytė – pasipuošusi ilga balta suknele, ponia Alma atrodė lyg iš pieno plaukusi gulbė, kuriai į porą ypač tiko tamsiai pilką aprangos kodą šį kartą pasirinkęs mados estetas Mantas Petruškevičius. Tobulai tą vakarą atrodžiusio stilisto drabužių ansamblį ypač pagyvino pasirišta juoda peteliškė. Beje, ypač galantiškai atrodęs Mantas tą vakarą sulaukė ypatingo moterų dėmesio.


Ir nenuostabu – prie vykusiai aprangos kodą pasirinkusio vyriškio visos moterys atrodė nuostabiai: ir balta kaip gulbė Alma Latvytė, ir romantiškai margą suknelę vilkėjusi televizijos pažiba Rūta Mikelkevičiūtė, ir ori nude Daina Bosas.


Nors ir verslininkė Asta Valentaitė, ir aktorė Eglė Jackaitė pergyvena asmenines dramas, tačiau šios moterys atrodė iš tiesų įspūdingai – kaip ir Eirida Daukšienė, V.Uspaskicho jubiliejui sėkmingai pasirinkusi femme fatale įvaizdį.


Į stiliaus ir mados ekspertų išrinktą vakarėlio stilingųjų Top 10, be septynių efektingiausiai atrodžiusių damų, pateko ir trys vyrai. Mados guru Juozas Statkevičius niekuo nenusileido Mantui Petruškevičiui, tik jei Manto aprangos kodas išpildė visus tokio pobūdžio pokyliams keliamus reikalavimus ir didesniems eksperimentams nesiryžo, Juozas, garsėjantis savo drąsa, žengė toliau.


Kultinio dizainerio pasirinktas juodos-baltos spalvos ansamblis, panašiai kaip ir Dainos Bosas suknelė, gana ryškiai išsiskyrė iš minios ir vertė iš nuostabos aikčioti ne vieną ponią. J.Statkevičius kaip visada puikai suderino etiketą ir ekstravaganciją.


Tačiau net ir jis už neįtikėtiną drąsą greičiausiai būtų paplojęs vienam į pokylį pavėlavusiam svečiui, kurį šventės stiuardai žurnalistams apibūdino kaip „kietą vyruką“.


Akiniai nuo saulės, baltas švarkas, balti marškinėliai su užrašu „I love NY“, masyvi grandinėlė ant kaklo – prabangiais kostiumais ir suknelėmis pasipuošusių V.Uspaskicho jubiliejaus svečių būryje toks ekstravagantiškas aprangos ir aksesuarų derinys atrodė ypač drąsiai ir net ekscentriškai.


KLUBAS.lt stiliaus ir mados ekspertų sudarytas V.Uspaskicho jubiliejaus stilingiausių svečių TOP 10 (abėcėlės tvarka)


Jolanta Blažytė


Daina Bosas


Eirida Daukšienė


Eglė Jackaitė


Kietas vyrukas


Alma Latvytė


Rūta Mikelkevičiūtė


Mantas Petruškevičius


Juozas Statkevičius


Asta Valentaitė


KLUBAS.lt fotogalerijoje – stilingiausi V.Uspaskicho puotos svečiai. Portalo skaitytojai gali balsuoti už savo favoritus.