Susipažinkite: mergina baigė Maksvos konservatoriją, kur pas prof. Levą Naumovą studijavo fortepijono atlikimo meną. Studijuodama ji laimėjo daugybę reikšmingų tarptautinių konkursų, kurie atvėrė duris į platų klasikinės muzikos pasaulį.

„Jos muzikavimas - išskirtinis ir išradingas“, - apie savo mokinę sakė L. Naumovas.

Tad baigusi studijas ėmė aktyviai koncertuoti Europoje bei JAV, kur susilaukė didžiulio publikos susidomėjimo bei simpatijų. Scenoje ji pasirodo ne tik solo, bet ir su garsiausiai pasaulio orkestrais.

Ir ne veltui. Merginos sceninis įvaizdis - išskirtinis. Be to, ji neslepia savo potraukio aukštajai madai, todėl prie fortepijono sėdasi vilkėdama dizainerių kurtas, seksualumą pabrėžiančias sukneles ir, žinoma, aukštakulnius batelius!

Tad netrukus apie jos pomėgį rengtis prabangiais drabužiais ėmė rašyti tokie žurnalai, kaip „Vogue“, „People“, „Haute Living“ ir kiti.

Štai taip seksualumą scenoje skleidžianti mergina tuoj pat sulaukė didžiulio susidomėjimo interneto platybėse, kai ėmė plisti vaizdeliai, kuriuose ji preciziškai atlieka Sergejaus Rachmaninovo, Ferenco Liszto, Frederico Chopino kūrinius fortepijonui.

Bene daugiausiai vaizdeliais dalijasi muzikai, kurie negali patikėti tiek savo akimis, tiek ir ausimis. Mergina, vilkinti itin trumpas sukneles ir aukštakulnius batelius pademonstravo unikalius muzikinius gebėjimus, nepriekaištingą pianistinę techniką ir originalias kūrinių interpretacijas.

Savo feisbuko paskyroje Lola dalijasi galybe vaizdo įrašų, kuriuose ji atlieka populiariausius klasikinės muzikos kūrinius, tačiau labiausiai dėmesio ji susilaukia ne tik dėl itin greitai lakstančių pirštų ant klaviatūros.

Komentatoriai, išvydę pianistę, nesusilaikė nuo įvairiausių replikų. Vieni sakė, kad tai, ką mato - yra nepadoru, mat taip rodoma nepagarba klasikinei muzikai, tuo tarpu kiti džiaugėsi, kad nuobodi ir snobiška akademinė muzika gali būti pateikta itin patraukliai.

Na, belieka tik pasidžiaugti, kad klasikinės muzikos šedevrus atliekanti rusė puikiai žino, ką daro. Ledinė figūra, prisirpusios krūtys, ilgos it nulietos kojos, grakšti laikysena, provokuojanti ir seksuali apranga... O kur dar muzikiniai gebėjimai! Tad populiarumas šiai gražuolei – garantuotas.

Vis tik klausytis L. Astanovos atliekamų klasikos šedevrų itin keblu, kai pro gilią iškirptę virsta sultingi jos apvalumai, o mini suknelė rodos tuoj pasieks pavojingą ribą.