Trečiadienio vakarą po eilinio kivirčo LNK studijoje Skaiva net pravirko, Ruslanas trenkė durimis ir dingo iš filmavimo studijos, o Vytautas Juozapaitis dėl kilusio incidento strėlėmis apsilaidė su „Žvaigždžių duetų“ vedėja Inga Jankauskaite.

Aiškiai apčiuopiamos konflikto žiežirbos tarp vertinimo komisijos bei Skaivos ir Ruslano dueto pradėjo lakstyti tuomet, kai atlikę roko operos ,,Jūratė ir Kastytis“ ištrauką, Skaiva su Ruslanu atsidūrė ant išlikimo ,,Žvaigždžių duetuose“ ribos. Tuomet Ruslanas KLUBAS.lt žurnalistams sakė: ,,Komisijos balai nėra ir nebuvo palankiausi, nes visada lengvai važiuojama ant Skaivos. Nors niekam ne paslaptis, kad Skaiva nėra dainininkė ir niekada neuždainuos kaip Whitney Houston – niekada. Kartais atrodo: kaip ir ką ji bedarytų, kaip besistengtų, kaip gražiai bedainuotų – vis tiek ji nebus gerai vertinama. Todėl šiandien ir pratrūkau, sakydamas, kad jai būtų duota paskata, kad užsižiebtų ugnelė“.

Kituose filmavimuose apsišaudymų pasitaikydavo, tačiau intensyvus artilerijos apšaudymas prasidėjo šią savaitę, kai balandžio pirmajai skirtame vakare Skaiva su Ruslanu parodijavo gėjus. V. Juozapaitis tokio atlikėjų humoro nesuprato. ,,Aš nesuprantu, kodėl iš lytinės orientacijos reikia juoktis“, - stebėjosi V. Juozapaitis ir mestelėjo keletą replikų apie vulgarokus Ruslano judesius scenoje.

V. Juozapaičio lūpomis išsakyta negatyvi kritika apie ,,Gėjų niekadėjų“ šou Skaivą su Ruslanu paskatino žengti savotišką atsakomąjį žingsnį. Kitą vakarą vykusiame teminiame filmavime, skirtame šokiams, pora sustingusi stovėjo scenoje, „judėdama“ tik gestais ir dainos žodžiais – tai iššaukė didžiulį V.Juozapaičio nepasitenkinimą. KLUBAS.lt vaizdo siužete – pastarųjų dienų skandalų chronologija.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją