Buvusios jo dvi žmonos milijonieriui (skaičiuojama, kad jo turto vertė siekia 175 milijonus svarų sterlingų) padovanojo septynias atžalas, tačiau taip ir nesugebėjo iki galo pavergti jo širdies. To padaryti nepavyko ir buvusiai gražiausiai Didžiosios Britanijos damai Michelle Evans. Tačiau dabar milijonierius iki ausų įklimpo į naują meilės romaną – nauja jo pasija tapo egzotiško grožio uzbekė Nigora Whitehorn.

66 metų turtuolis ir 31 metais jaunesnė gražuolė – tai yra ne kas kita, kaip užprogramuotas apkalbų objektas, audrinantis visuomenės vaizduotę. O iš Barbadoso fotonaujienų agentūrų pagalba atskrieję saldžiosios porelės atostogų vaizdeliai iš paplūdimio tik dar labiau kaitina atmosfera. Ar tai meilė? O galbūt tik siekis praturtėti?

Pati 35 metų Nigora Whitehorn, į Didžiają Britaniją iš gimtojo Uzbekistano atvykusi prieš penkiolika metų, sukūrusi šeimą, pagimdžiusi dukrelę, o po kurio laiko išsiskyrusi, tvirtina, jog ji yra įsimylėjusi Duncaną Bannatyne'ą – jo charakterį, jo charizmą. „O amžius tėra tik amžius“, - juos skiriančiam 31 metų skirtumui moteris neteikia didelės reikšmės.

Panašu, kad ir pats škotų milijonierius, su naująja pasija susipažinęs odontologijos klinikoje, per daug nesuka galvos, galvodamas, ką apie jo naują romaną mano visuomenė.