Aštriu liežuviu pasižyminti A.Jagelavičiūtė, šią vasarą jau skaudžiai įgėlusi Gretai Lebedevai ir Indrei Burlinskaitei, be pasigailėjimo kirto Vitai Jakutienei.

Fotosesija, kurioje tik maudymosi kostiumėlį vilkinti Vita pozavo vasariškos gamtos fone, buvo publikuota portale KLUBAS.lt, ir, matyt, gerokai suerzino Agnę, kuri, beje, yra pora kartų pozavusi visiškai išsinėrusi iš drabužėlių, tik tai darė ne ant vasara kvepiančios vejos, o fotostudijose.

Savo susierzinimą „droido“ fotosesija Agnė, kaip paprastai išliejo paskyroje socialiniame tinkle, tačiau šį kartą talentinga menininkė panaudojo tokį žargoną, prieš kurį pagarsėjusių filmų chuliganų „Zero“ ir „Zero II“ veikėjų leksika atrodo lyg saldainiukai.

A.Jagelavičiūtės gerbėjams susidomėjus, kas tai per „droidas“, kuriam savo laukinę kritiką žeria Agnė, moteris brūkštelėjo: „Droidas yra besmegenė dilba su nesusučiaupiančiom lūpom, smakro implantu, papais didesniais už galvą, su svajone pasididinti dar ir šikną. Dviejų vaikučių, kaip mėgsta pabrėžti mama, kuriai jokių problemų voliotis ant šunų prišiktos žolytės, kad tik gaut nors lašą dėmesio“, - po nuoroda, nukreipiančioje į Vitos Jakutienės fotosesiją Valakampių paplūdimyje rašė A.Jagelavičiūtė.

Tiesa, šis įrašas iš socialinio tinklo gana greitai dingo – nors pati A.Jagelavičiūtė teigia, jog jo nešalino. Pasak pačios Agnės, ji neturi nieko prieš pačias merginas, pozuojančias tokiose fotosesijoje, tačiau retoriškai pastebėjo, kad matyt tokio dėmesio ir turėjo sulaukti. Be to, kaip pastebi menininkė, ji neminėjo „droido" nei vardo, nei pavardės, tad manymas, kad jos kritika skirta būtent Vitai Jakutienei gali būti tik prielaida.

Vita Jakutienė, kuriai nekilo nė mažiausių abejonių, jog Agnė šlykščius ir įžeidžiančius žodžius parašė būtent apie ją, priešingai nei A.Jagelavičūtės kritikos taikiklyje pabuvojusios Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė, neketina apsiriboti žodiniu apsišaudymu ar nereagavimo manevru.

„Kol kas nuo komentarų susilaikysiu, nes pirmadienį turiu gauti atsakymą iš savo advokatų ir spręsiu tolimesnius savo veiksmus šiuo klausimu“, - sakė V.Jakutienė.

Beje, prieš pora metų V.Jakutienė buvo įsivėlusi į konfliktą su I.Burlinskaite. Kalbama, kad V.Jakutienė, supykusi dėl įžeidžiančių I.Burlinskaitės žodžių, nelaukė teisininkų konsultacijos ir aptalžė tuomet dar tik į A lygio žvaigždžių sąrašą kylančią dainininkę.

Skandalą sukėlusi Vitos Jakutienės fotosesija