Į vieną vakarėlį su savo širdies draugu Johnu Mellencampu ėjusi moteris švytėjo jaunyste, o pasirinktas laisvalaikio seksualus įvaizdis jai tiko idealiai. Vėjyje besiplaikstantys šviesūs plaukai, plati ir spindinti šypsena, žibančios ir guvios akys - nepamainomi moters grožio elementai.

Tačiau juodi ir prie kūno prigludę drabužiai atskleidė neįtikėtinai patrauklų ir išlavintą kūną. Gili palaidinės iškirptė pabrėžę pilną ir gražią krūtinę. Taip apsirengusi moteris ėjo pasilinksminti po savaitės darbų.

Beje, tą pačią dieną ji buvo užfiksuota dar šlapiais plaukais ir be jokio makiažo einanti iš sporto klubo. Būtent dėl pomėgio sportuoti ir griežtos priežiūros moteris net ir sulaukusi tokio amžiaus gali drąsiai puošti net ir trumpute suknele, ką ji labai dažnai ir daro.

Legendinio „Sports Illustrated Swimsuit“ žurnalo viršelio mergina ne kartą buvusi pasigirti sėkmingomis santuokomis negali - per savo gyvenimą tekėjo ir skyrėsi jau keturis kartus.

Šį kartą jos širdį užėmė keleriais metais už ją vyresnis rokeris Johnas. Pora jiedu tapo nuo praėjusių metų spalio.

Nieko keisto, kad ši moteris daužė vyrų širdis, tekėjo ir skyrėsi, viliojo ir gundė savo laikui nepavaldžiu seksualumu ir jaunatviškumu.

Šiemet Christie Brinkley suėjo 62-eji. Neįtikėtina.