Po ilgos pertraukos viešumoje ir vėl buvo galima išvysti skandalingo verslininko Mariaus Gelažniko dukrą Moniką Gelažnikaitę. Pirmą kartą įžymybių susibūrimuose pradėjusi rodytis prieš penkerius metus, kuomet ji dar buvo septyniolikmetė moksleivė, Monika greitai tapo sava garsių žmonių aplinkoje ir nevengdavo kartu su jais linksmintis audringuose vakarėliuose.

Tačiau vėliau mergina rimtai kibo į mokslus ir vėliau jau buvo pastebėta besidarbuojanti televizijos projektų užkulisiuose. Panašu, kad televizija rimtai ją įtraukė – 22 metų Monika Gelažnikaitė nusprendė savo žinias gilinti Londone, kur toliau bandys perprasti televizijos prodiuserio amato subtilybes.

Apsilankymas „Dream Bar“ gimtadienyje tapo lyg savotišku atsisveikinimu su gimtuoju Vilniumi. Ir šis atsisveikinimas pavyko visu šimtu procentu: įžymybių gyvenimo kronikų fotoreporteriai, dar prisimenantys Monikos vizitus į televizijos projektus, kuriuose filmavosi jos tėvas, liko apstulbę: vakarykštė šatenė moksleivė virto subrendusia šviesiaplauke mergina, kuri matyt neatsigina gerbėjų.

Po vieno siurprizo fotoreporterių laukė ir kitas – pasirodo, tame pačiame vakarėlyje linksminosi ir Monikos mama Daura Zenkevičiūtė, tad fotografams nusišypsojo laimė laimė padaryti šeimyninę fotografiją.