Viena tokių malonių LNK staigmenų turėtų būti muzikinis videofilmas, kuriame pagrindinį vaidmenį atliks populiari šalies popmuzikos diva Vaida Genytė.

Kol kas apie būsimą videofilmą kalbama puse lūpų, tačiau V. Genytė portalui KLUBAS.lt prasitarė, jog jai čia teko lemtingos kaimo moters vaidmuo. „Tokios, kurią visos kaimo moteriškės apkalba, o vyrai džiūsta iš meilės“, - juokdamasi pasakojo viena simpatiškiausių Lietuvos dainininkių, kuriai nesvetima ir aktorės duona.

Filmavimai vyko vaizdingose Darbėnų (Kretingos r.) apylinkėse: Vaidai Genytei teko ir joti žirgu, ir prieš filmavimo kameras maudytis ežere, ir romantiškai bristi per rugių laukus. Beje, pasijodinėjimas žirgu Vaidai galėjo baigtis ir gana liūdnai – moters koja išslydo iš šuoliais pasileidusio žirgo balnakilpės ir tik per plauką dainininkė išsilaikė ant balno. „Jau galvojau, kad krisiu“, - rizikingą momentą prisiminė populiari dainininkė.

Televizijos eteryje dažnai matomos ir žurnalų viršelius puošiančios dainininkės pasirodymas Darbėnuose gerokai išjudino vietos bendruomenę. Tiesa, priešingai nei videofilmo scenarijuje, kaimo moterys Vaidos Genytės neapkalbinėdavo, o maloniai bendraudavo ir apkabindavo – toks paprastų kaimo moterėlių dėmesys nepaprastai sujaudino šviesiaplaukę atlikėją.