„Vytai, ir tu čia atėjai..“, – pamačiusi minioje šėlstantį V. Šapranauską džiugiu balsu į mikrofoną kalbėjo Natalija. Vytautas iš karto atšovė: „Atėjau tave „atmušti“ nuo Zvonkaus“. Natalijai toks savotiškas komplimentas patiko.

Nors Vytautas N. Zvonkės koncerte nuo vyro išties nenuviliojo, o į koncertą atėjo su savo drauge Ieva Stasiulevičiūte, su kuria draugystės neslepia, tačiau griežtai nekomentuoja, dėmesio Natalijai V. Šapranauskas negailėjo ir netgi liejo prakaitą šokdamas pagal gyvai skambančią „Yvą“.

Tą vakarą N. Zvonkę ir jos grupės nares Gintarę Valaitytę ir Kristiną Ivanovą vyrai dėmesiu apipylė sočiai. Į sceną gėles nešė Marius Gelažnikas, čiulpinukais merginas apdovanojo gerbėjas, bučinius ir puokštę dovanojo Natalijos bičiulis Edvardas Žičkus, o kiti, sustoję scenos priekyje, klykė, drauge dainavo ir prašė pakartoti. Po koncerto „Yva“ bisui buvo kviečiama du kartus. Koncertui besibaigiant, atlikdamos dainą „Į dangų“, merginos dar labiau įsiliejo į žiūrovų minią – prisėdusios ant baro dalino alkoholio taureles ir pačios po vieną išlenkė.

Nuotaikingame koncerte „House of music“ klube publika, kurios didžiąją dalį sudarė žinomi veidai, tiesiog šėlo, o Natalija, nors ir prisipažino jaudinusis prieš koncertą, nes nežinojo kaip ją su gyva grupe priims renginių įvairovės išlepinti vilniečiai, tiesiog tryško energija, gera nuotaika ir drąsiai galėjo teigti – koncertas pavyko. Juk naujai perdaryta daina „Paukštelis“, suskambėjusi gyvo roko garsais, tapo tiesiog vakaro vinimi.

„Yvos“ koncerte šėlo Edmundas Štengeris, Oksana Zlatkovaitė, Egmontas Bžeskas, Aida Žiliūtė, Danielius Polskis, Donata Baumila su žmona, Andrius Butkus, Irena Marozienė, Lidija Rasutis, Edvardas Žičkus su Ingrida Kazlauskaite, „Muzikos akademijos“ dalyviai ir dar daugiau žinomų veidų. Dalis susirinkusiųjų šventė gimtadienį ir buvo nepamiršę Helovino nakties tematikos.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš „Yvos“ gyvo garso koncerto „House of music“ klube.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją