„Aišku, labai prikolnas angelas su plėšytais džinsais ir angelė su miniaku, bet jūsų įvaizdis bent jau man pasirodė žiauriai keistas, ir labai mane blaškė nuo esminių dalykų. Eilinį kartą nesupratau – jūs čia rimtai, ar čia bajeris?“ – neslėpė savo sutrikimo Stano.

„Pats tu čia bajeris“, - neslėpdama nuoskaudos metė jam pati V. Genytė. Tai – jau ne pirmas kartas, kai pora sulaukia klausimų dėl savo pasirinktų sceninių kostiumų, kurie komisijai sukelia daugiau klausimų, nei susižavėjimo. Galiausiai Stano pridūrė, kad J. Kalėda jam primena popiežių, o Giedrius Drukteinis pridūrė, kad vyras jam panašesnis į Liuciferį.

Vis dėlto Rūta Ščiogolevaitė laikėsi visiškai priešingos nuomonės. „O manęs jūsų kostiumai neblaškė, man jie gelbėjo jūsų pasirodymą“, - kalbėjo ji. „Aš apžiūrinėjau kiekvieną detalę ir man viskas labai patiko. Galvoju – o, geras, plėšyti džinsai – kokia idėja! Tada žiūriu į Vaidą – o ten dar ir triusikėliai šviečiasi, irgi apgalvota! Man labai patiko jūsų įvaizdis. Tai buvo jūsų išsigelbėjimas“, - reziumavo komisijos narė.

Komisijos nuomonė išsiskyrė ir skiriant porai balus.