Prieblandoje skendinčioje scenoje trumpus etiudus, susietus su būsimosiomis TV6 laidomis, vaidino aktoriai Ineta Stasiulytė, Ramūnas Rudokas, Ramūnas Cicėnas, Marius Jampolskis.

,,Vyras ir sportas, tai tarsi nenutrūkstamas meilės romanas, o svarbiausia – su pakartojimais”, - improvizuodamas kalbėjo R. Rudokas. Antradieniais ir trečiadieniais žiūrovai matys įvairias sporto rungtynes. Labai sportiška ir naujoji TV6 laida ,,Ringo dievas””, kurioje R. Rudokas į ringą kvies žymius Lietuvos žmones. Pristatydami šį projektą, blankiai apšviestoje scenoje – ringe, samurajiškai skrajojo ir kovėsi M. Jampolskis su ,,Ringo dievo“ vedėju R. Rudoku.

Aktoriai išsamiai atsakė į klausimą, kodėl vyrai laukia ketvirtadienio. Pasirodo, šią dieną prasideda veiksmas su doze adrenalino. Ketvirtadienį, kuris simboliškai jau vadinamas ,,Mažuoju penktadieniu“, žiūrovai matys veiksmo filmus.

R. Rudokas, R. Cicėnas, M. Jampolskis, susėdę ant kėdžių, įdėmiai nužiūrinėjo ant scenos gundančiai besisukinėjančią ir šokančią juodaplaukę – taip buvo pristatytas ilgasis savaitgalis: penktadienis, šeštadienis ir sekmadienis žada dar karštesnę dozę vaizdų – pačių įvairiausių filmų ir erotikos.

Po spektaklio visi svečiai iš garažo pakilo kur kas aukščiau – į dvidešimt antrąjį ,,Vilniaus verslo uosto“ pastato aukštą, kur barmenai maišė įvairius kokteilius, o tranki DJ Green muzika girdėjosi net pastato apačioje. Čia pirmuosius ,,Mados reido“ kadrus filmavo Mantas Petruškevičius. Pasižiūrėti buvo į ką – kaip visuomet ekstravagantiškai atrodė advokatė Svetlana Pronina, kuriai stilistas Mantas įteikė prie baltos suknelės derančią gėlių puokštę, šokių aikštelėje linksminosi Gediminas Jaunius, Nijolė Pareigytė, Natalija ir Deivydas Zvonkai, Gintarė Valaitytė, Agnė Šemberienė, Rolandas Skaisgirys ir kiti pramogų pasaulio atstovai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją