Vienos damos šiam vakarui, nepaisant lietaus, rinkosi kokteilines sukneles, kitos avėjo ilgaaulius ir džinsus, trečios netgi slėpėsi po stilingais lietpalčiais.


KLUBAS.LT fotogalerijoje – besilinksminančios ir savo apdarus demonstruojančios esamos, buvusios ir būsimos eterio žvaigždės.


Ypatingai žaviai ketvirtadienio vakarą atrodė Oksana Zlatkovaitė, pasipuošusi juoda kokteilių suknele, jai nenusileido ir stiliaus pojūčiu nesiskundžianti Viktoro Uspaskicho žmona Jolanta Blažytė.


Stiliaus suderinamumu pasižymėjo Jurgita Jurkutė, rožinį atlasinį švarkelį priderinusi prie tokios pat spalvos rankinės. Tuo tarpu Aistė Paškevičiūtė nusprendė ne spalvas derinti, o pasitelkti kontrastingą ansamblį – prie tamsių spalvų drabužių Aistė avėjo ryškiai alyvinius ilgaaulius.


Agnė Jagelavičiūtė vakarėliui pasirinko kasdienišką aprangą, bet batelių ir rankinės susiderinti nepamiršo. Tuo tarpu Inga Valinskienė nustebino originalumu – moteris dėvėjo stilingas vadinamąsias Aladino kelnes, prie kurių priderino aukštakulnius ir ilgą švarką.


Ko gero seksualiausiai tą vakarą atrodė Šorena Džaniašvili, apsitempusi leopardo raštais marginta mini suknele.


Dvylika vakarėlio viešnių – KLUBAS.LT fotogalerijoje. Apklausoje išrinkite stilingiausią, jūsų nuomone vakaro dama.