Panašu, kad aštrios plunksnos gerbėjai jau gali laurų vainiką kabinti kitai populiariai socialinių tinklų personai – turtingų tėvų atžalai Karolinai Meschino, kuri tūkstančius savo sekėjų anksčiau pamalonindavo fotografijomis, o štai dabar ryžosi paviešinti ir savo įžvalgą po apsilankymo viename sostinės sporto klube.

Karolina ryžosi suklasifikuoti sporto klubo lankytojus ir suskirstė juos į penkias kategorijas. Nors mergina anksčiau negarsėjo savo įžvalgomis, tačiau skaitant jos įrašą, kandaus humoro gerbėjai keltų nykščius į viršų.

Pasak K.Meschino, pirmai sporto klubų lankytojų kategorijai priklauso „panos, į sporto klubą atėjusios su pilnu makeup'u, pastoviai prie veidrodžio eina taisytis plaukų, dairosi vis, ar niekas į jas nežiūri, treniruoklių svorius užsistačiusios ant minimumo, svarbu pratimas šiknai būtinai turi būti ir, aišku, koncentruotis ne į sportą, o kaip labiau išriest užpakalį, ar išsiskėst, kad labiau atkreipt į save dėmesį“. Anot K. Meschino, net 95 proc. sporto klubą lankančių merginų priklauso šiai kategorijai.

Kitas kategorijas Karolina aprašo ne mažiau kandžiu stiliumi – tai ir „kačiokai, kurie myli save labiau už viską žemėje“, ir „mamytės milfės, kurios greičiausiai turi seną turtingą diedą namie, bet norisi jaunos mėsytės“, o taip pat tie, „kurie ateina tik pažaisti stalo teniso arba pasėdėti prie telefono“.

Dar vieną kategoriją, kuriai saviironijos jausmą turinti Karolina priskyrė ir save, apibūdino kaip „storulius, kurie atėję realiai negalvoja kaip atrodo, bet bando iš tiesų ištirpdyti kokį lašinį“.