Jei tik E.Bžeskas ir „69 danguje” išpildys jo sugalvotą pasirodymo konkurso „Dainų daina“ finale scenarijų, kiti atlikėjai neturėtų jokių šansų, mano T.Sinickis. „Man atrodo, kad reikia pakviesti Š.Jasikevičių, kad jis mestų kamuolį Godai. Arba tą kitą – R.Alijevą. Būtų gerai, jei Š.Jasikevičius mestų tritaškį, bet galvoju, kad jis tritaškio gali nepataikyti, - įvairias galimo „69 danguje” pasirodymo scenarijaus detales svarstė T.Sinickis. – Tada galvoju, kad Goda, kaip vaikų žaidimuose, galėtų ištiesusi rankas sudaryti lanką, ateina Jaska ir įmeta kamuolį. Ir tada visa Lietuva balsuoja“.

Pasak T.Sinickio, Š.Jasikevičiui visai nebūtina pasirodyti Lietuvos televizijos studijoje. „Galima parodyti per vaizdo projekcijas. E.Bžeskui reikės įteikti inovatyvaus vadybininko apdovanojimą ir Nacionalinę pažangos premiją, jei jis sugebės tai padaryti“, - mano T.Sinickis, kuris vakar sukritikavo A.Mamontovo, į vandens telkinį išmetusio „Radiocentro“ apdovanojimą, poelgį.

„Meilės simfonija“, simfoninis orkestras, o dar Š.Jasikevičius, S.Skambinas ir R.Alijevas mušasi. Objektyviai manau, kad niekas neturi šansų prieš „šeškes“, - sakė T.Sinickis.

Prieš kelerius metus pats dalyvavęs „Eurovizijos“ atrankose, šį kartą T.Sinickis stebėjo tik antrą „Dainų dainos“ pusfinalį. Tomas neslepia, kad liko nusivylęs, nes išskyrus „Yvos“ dainą „Į dangų“, daugiau jokia kita kompozicija nepasižymėjo tradicine hito struktūra: kūrinio stulpelis ir įsimenantis priedainis. „Mane liūdina, kad pas nieką nėra priedainių, nesuprantu, kas jiems dainas kuria? - atsiduso kritišku požiūriu garsėjantis muzikantas. – Apie D.Montvydą iš viso tyliu, nes ten iš viso nieko nesupratau. „Redemption“ teksto prasme yra žymiai geresnis gabalas, ir šiaip man patinka, kad Rūta yra viena, kad ji stipri moteris. Ji, aišku, vaidina, kad nėra stipri, bet ji stipriai atrodo“.

Visas dešimt antrojo pusfinalio dainų girdėjęs T.Sinickis tvirtina manęs, kad antrąjį pusfinalį laimės „Yva“. „Tačiau kai pasirodė S.Skambinas, viskas tapo aišku“, - sakė T.Sinickis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją