Po to, kai praėjusį rudenį skandalingai išsiskyrė „Naujųjų lietuvių“ ideologo Gintaro Reklaičio ir grupės veidu buvusio Egmonto Bžesko keliai, pastarasis ilgai neliūdėjo – tuoj pat subūrė grupę „Tipo grupė“.

Ji savotiškai pratęsė „Naujųjų lietuvių“ kelią ir savo ironiškomis dainomis apie nerūpestingą gyvenimo būdą greitai užkariavo vakarėlius, automobilius ir trumpalaikius santykius vertinančio jaunimėlio širdis.

Pasirodo, naujoji E.Bžesko grupė daug gerbėjų turi ir Airijoje – vietos lietuviai nenorėjo trijulės paleisti nuo scenos, o skandalingąją „Kastanedos“ dainą „Paragavę dūmo“ (ją į savo repertuarą turi įtraukusi ir „Tipo grupė“), kurioje buvo įžvelgta marihuanos propaganda, teko kartoti begalę kartų.

Tiesa, Airijos lietuviai galėjo likti ir nusivylę – pagal dalinę fonogramą koncertuojantys „Tipo grupės“ vaikinai ne juokais sutriko, kai pasirodė, jog klube esantis kompaktinių diskų grotuvas nenuskaito jų atsivežto disko – pasirodo, jame buvo įrašyta per daug informacijos.

„Per 45 minutes šiaip ne taip suradome interneto kavinę, kur „išsikepėm“ naują diską“, - apie patirtą ekstremalią situaciją pasakojo E.Bžeskas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją