Gamtos grožiu apdovanota ir dėl vietos po saule kovojanti R. Lapaitė įsikūrė Viduržemio jūros perlu vadinamojoje Italijoje.

Dar 2006 metais į mados, elegancijos ir kultūros lopšį persikėlusi gyventi Reda pradėjo savo karjerą dirbdama modeliu su tokiais mados ir grožio namais, kaip „Guess", „Calvin Klain“, „Taglia42“, „verdissima“, „Luciano Barachini“.

„Kiek vėliau gavau galimybę padirbėti vedėjo padėjėja vienoje Italijos televizijos laidoje. Ji vadinosi "Il processo di Biscardi“, - tik portalui KLUBAS.lt pasakojo lietuvaitė.

Vėliau Reda gavo kvietimą dirbti dar penkiose televizijos laidose, tad jau ketveri metai, kaip R. Lapaitė dirba televizijoje, o jos veidą pažįsta jau šimtai tūkstančių Italijos gyventojų. Tiesa, Reda prisipažino, kad Italijoje jos niekas nevadina Reda - čia ji pasirodo Giulia Rebel slapyvardžiu.

Po puikių pasirodymų televizijos laidose, neeilinį Redos talentą bei išskirtinį grožį pastebėjo kino industrijos atstovai. Jie nedelsdami pasiūlė pagrindinius vaidmenis net keturiuose filmuose („L'onore e rispetto 3“, „Il peccato e la vergogna 2“, „Rodolfo Valentino La leggenda“), kuriuose atliko pagrindinius vaidmenis, o nuo rugsėjo pradėtas rodyti naujausias serialas „L'onore e rispetto 4“ , kuriame Reda taip pat atlieka vieną iš pagrindinių vaidmenų.

Vėliau Reda tapo „Carlo Pignatelli Couture“ mados namų ir „Cloè Gioielli“ papuošalų reklaminiu veidu. Kartu su savo gyvenimo draugu, aktoriumi Francesco Testi pozavo 2015 metų vestuvinių drabužių kolekcijos fotosesijoje.

Paklausta, ką veikia laisvalaikiu, gražuolė lietuvaitė tikino, kad bene maloniausia - lankytis sporto klube, kur gali tobulinti savo kūną. „Esu dalyvavusi Europos fitneso čempionate „Due Torri“, kur bikini kategorijoje laimėjau I vietą“, - sakė Italiją savo grožiu užkariavusi 28-erių žemaitė.

„Netinginiauju ir visuomet randu, ką veikti. Kai turiu įkvėpimo, tapau ant drobės, domiuosi kinu ir aktyviai dalyvauju labdaros renginiuose. Manau, jog yra svarbu padėti ir suteikti paramą žmonėms, kurie gyvenime nesurado laimės, tai, kaip tai padarėme mes“, - pasakojo gražuolė Reda.

Pastaraisiais metais Reda vis dažniau pozuoja garsiems Italijos žurnalams, demonstruoja maudymosi kostiumėlius bei papuošalus ir maudosi ne tik saulės, bet ir šlovės spinduliuose.