Leidiniai ir portalai mirgėte mirgėjo jos seksualiomis nuotraukomis, tačiau Andressos Urach gyvenimas veikiau priminė pragarą nei glamūrinį rojų.

Apie tai ji rašo savo prisiminimų knygoje „Morri Para Viver“ (Mirti, kad gyventum), kuri Brazilijoje bus išleista rugpjūčio pabaigoje, bet jau dabar kelia bangas, mat jame 28 metų moteris atvirai pasakoja apie tai, kaip ji atsidūrė dugne, kaip tapo elitine prostitute, už valandą intymių paslaugų gaudavusia dešimt tūkstančių JAV dolerių, o tarp jos klientų buvo ir milijonieriai, ir futbolo žvaigždės. Tarp jų – ir portugalų rinktinės bei Madrido „Real“ įžymybė Cristiano Ronaldo, kuriam knygoje skiriama nemažai dėmesio.

„Tada jis čiupo mane ir mes intensyviai mylėjomės. Priešingai nei kad įsivaizdavau, jis buvo gana agresyvus lovoje. Miegamajame praleidome mažiau nei valandą“, - intymų ryšį su Cristiano Ronaldo prisimena Andressa Urach.

Pakeisti gyvenimo būdą ją privertė vos mirtimi nepasibaigusi eilinė plastinė operaciją, kurios metu į jos kūną įsimetė infekcija. Moters gyvybė ilgai kabojo ant plauko, o pati Andressa Urach savo tuometinę būseną apibūdino „kaip miriau ir vėl prisikėliau“. Po patirtų išgyvenimų ji atsisuko į bažnyčią, o prisiminimų knygą rašyti griebėsi tikėdamasi, kad tai padės kitoms merginoms nekartoti jos klaidų.